Çanakkale'nin 100. Yılında Unutulmaz Konser

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi THM Korosu, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı nedeniyle gerçekleştirdiği özel konseriyle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çanakkale'nin 100. Yılında Unutulmaz Konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi,18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıldönümü ve TSK Şehitlerini Anma Günü için özel bir program düzenledi. Kültür Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, ‘Türkü Türkü Çanakkale’ isimli konseriyle eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sergi ve Nikâh Salonu’nda, gerçekleşen konser programının yanı sıra 100. yıla özel ‘Çanakkale Şehitlerini Anma’ konulu Resim Sergisi de açıldı. Silivrililerin yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale Özel programına Belediye Başkan Vekili Devrim Uzun, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Solak ve Mehmet Has da katıldı. 

KONSER BEĞENİYLE İZLENDİ

Silivri’de senfoni ve otantik düzenleme ile harmanlanmış enstrümanlarla verilen ilk koro konseri olan Türkü Türkü Çanakkale, beğeniyle izlendi. İbrahim Orçin yönetimindeki koro, alışılagelmiş konserlerin dışındaki repertuarıyla kulakların pasını sildi. Doğudan batıya yurdun dört bir yanından farklı ezgilerle Çanakkale’yi anlatan konsere, dinleyenler de keyifle eşlik etti.