Elit Dans Kulübü de Belediye Bünyesinde

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ahenk Sanat Kulübü'nün ardından Elit Dans Kulübü'nü de belediye bünyesine kattı.

Elit Dans Kulübü de Belediye Bünyesinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gökhan Aytaç ve Deniz Sarı yönetimindeki Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü, alınan meclis kararının ardından belediye temsil yetkisi için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile karşılıklı protokol imzaladı. 

AYTAÇ; “AMACIMIZ SİLİVRİ YÖRESİNİ DÜNYAYATANITMAK”

Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Aytaç, gerçekleşen protokol töreninde şunları söyledi; “Kulübümüzü Türk kültürünü ve Silivri halk oyunlarını yaşatmak adına kurduk. Yaklaşık 80 öğrencimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız İstanbul’da ilçe yöresi olarak tek olan Silivri yöresini dünyaya tanıtmaktır. Bu çabamıza destek olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

 

IŞIKLAR; “İLÇEMİZDEKİ BU ENERJİYİ ÇOĞALTMAK İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, konuşmasında şunları söyledi; “Bir milleti kendi değerleri yükseltir. Biz yöre derneklerinden tutun da kültür derneklerimizin tamamını destekliyoruz. 80’le başladınız, 800 yüz olun, 8000 olun, arkanızdayız. Farklı uzmanlık alanlarıyla farklı kulüpler de çıkacak. Biz bu enerjiyi çoğaltmak için çaba göstereceğiz. Kendinizi geliştirin biz tüm desteği vermeye hazırız. Çocuklarınızı emanet edin, onlara güvenin. Daha çok kişiye ulaşacağınıza inanıyorum. Bu enerjiyi çevre ilçelerimize de yayalım. Aydınlık, çağdaş, sanatla ve kültürle beslenen bir ilçe olduğumuzu tüm dünyaya duyurmalıyız” dedi.

 

PROTOKOL KARŞILIKLI İMZA ALTINA ALINDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Aytaç ile işbirliği protokolünü imza altına aldı.