Müjdat Gezen Silivrililerle buluştu

Tiyatro, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Şair ve Eğitmen Müjdat Gezen, Köşe Yazıları isimli tiyatro oyunuyla Silivrililerle buluştu.

Müjdat Gezen Silivrililerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazar Yılmaz Özdil’in yazdığı, Tiyatro, Sinema ve Dizi Oyuncusu, Şair ve Eğitmen Müjdat Gezen’in oynadığı “Köşe Yazıları” isimli tiyatro oyunu, geçtiğimiz günlerde Silivri’de sahnelendi. Özdil’in köşe yazılarını oyunlaştıran Müjdat Gezen, tek kişilik gösterisiyle ayakta alkışlandı.

Işıklar teşekkür etti

Oyunun sonunda Gezen’e şilt takdim ederek teşekkür eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “Bu akşam burada olmaktan büyük mutluluk duydum, Müjdat ağabeyimiz daha önce de ilçemize geldi. İçinde bulunduğumuz tiyatro salonu henüz yapılmadan önce de kendisiyle paylaşmıştık. Kendisini çok seviyoruz, bu akşam aramızda olmasından onur duyduk” dedi.

Gezen, tiyatro salonuna hayran kaldı

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu’nu çok beğendiği ifade eden Müjdat Gezen: “Çok güzel olmuş, tam sevilecek, benimsenecek bir tiyatro salonu. Ben çok büyük yerleri sevmiyorum izleyici ile iletişim kurmak zor oluyor ama burada en arka sırayla ulaşabiliyorsunuz. Buraya bayıldım çok güzel bir salonunuz var” diyerek, Silivri’ye tekrar gelmek istediğini dile getirdi.