'Nostalji Ülkem' sergisi açıldı

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gezi inceleme turizm ve İstanbul'u tanıtma Kulübü üyelerinin hazırlamış olduğu 'Nostalji Ülkem' isimli fotoğraf sergisi açıldı.

'Nostalji Ülkem' sergisi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirilen sergi açılışına Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Milli Eğitim müdürü Ahmet Ay, Milli Eğitim şube müdürü Osman Kesici, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
 
Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gezi inceleme turizm ve İstanbul'u tanıtma Kulübü üyeleri “Şehirler hayatın girdaplarında gizlendiği yerlerdir. Hayatlar yaşananlar, ümitler, hayaller siner şehirlere. Bazen aldığımız güzel haberlerden ibarettir şehirler, bazen öylesine dolaştığımız yerlerdir yalnızca. Hani çocukluğumuzun geçtiği delikanlılık çağlarına vardığımız yerler. Yaşamın gömleklerini ardı ardına bize giydiren sabırlı bir anne olduğu sizin de aklınıza gelmedi mi ?
“Nostalji ülkem” adlı sergide 81 ilimizden sizler için derlediğimiz kadrajları yer verdik. Her bir tabloda farklı bir kentin yaşantının yaşamın özeti ile karşı karşıya kalacaksınız. Bazen bitkiler, bazen evler, bazen insanlar bazen de hepsinin karışımından oluşan bir kompozisyon bir tablo haline yansıtma yoluna gittik.”dedi