Selimpaşa'da fotoğraflarla tarihe yolculuk

Silivri Selimpaşa Beldesi'nin yakın tarihine ışık tutacak bir fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Selimpaşa'da fotoğraflarla tarihe yolculuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Selimpaşa Beldesi’nin yakın tarihine ışık tutacak bir fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Selimpaşa Epivates Bigados Derneği tarafından dernek merkezinde beldenin yakın tarihine ışık tutacak fotoğraflar sergilenmeye başladı.   Çok sayıda fotoğrafın yer aldığı sergi bugün düzenlenen törenle açıldı. Törene; Silivri CHP İlçe Başkanı Suna Göçegil, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları; Bora Balcıoğlu ve Hasan Solak, Silivri CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Arzu Yalçınkaya, Silivri CHP Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yönat, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, serginin Selimpaşa’nın tarihine ışık tutan önemli bir sergi olduğunu belirterek, sergiyi düzenleyen Epivates Bigados Derneği yöneticilerine teşekkür etti.  Solak, kendilerinin de Silivri Belediyesi olarak ilçedeki kültürel çalışmalara destek olduklarına serginin açılması konusunda da destek verdiklerine işaret etti.

Selimpaşa Epivates Bigados Derneği Başkanı Serbay Koçoğlu ise dernek olarak Selimpaşa’nın kültürel, tarihi geçmişine yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını serginin de bunlardan biri olduğunu bildirdi.  Koçoğlu, serginin Ramazan ayına kadar açık olacağını söyledi.

Sergide Selimpaşa ilgili tarihi nitelik taşıyan çok sayıda fotoğrafa yer alıyor.

durumgazetesi