Silivri'yi temsil ettiler

Silivri Dans halkoyunları topluluğu Silivri Yöresi Halkoyunlarını yaşatmak ve yaymak üzere Topluluk Yöneticileri, Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivalinde ve Tatlısu Belediyesi Keçiboynuzu Festivalinde Silivri'yi gururla temsil etti.

Silivri'yi temsil ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükkonuk Belediyesi binasında Belediye Başkan vekili Ahmet Köse tarafından gerçekleştirilen toplantıda, Silivri Dans genel sanat yönetmeni Mustafa Kepçeli Silivri Yöresinin nasıl derlendiğini örf adet gelenek ve Göreneklerinin dansın içerisinde harmanlanış hikayeleri hakkında bilgi aktardı.

Büyükkonuk belediye başkanı vekili Ahmet Köse, Silivri Dans ekibine festivale sağladıkları katkılardan dolayı yürekten teşekkür dileklerini ileterek “bu güzel birlikteliğin dostluk ve kardeşlik havasında ilelebet sürdürülebilmesinin çok önemli” olduğunu belirtti.

Kepçeli, Büyükkonuk uluslararası Halkoyunları festivalinin kapanış galası öncesi Silivri Belediyesine ait hatıra plaketi ve Silivri tarihini anlatan kitapları takdim etti. Büyükkonuk Belediye Başkanı tarafından da doğal hayat ve organik üretim felsefesiyle şehri sembolize eden hatıra ve teşekkür şiltleri takdim etti.

Katılan tüm topluluk temsilcileriyle hatıra fotoğrafları çekimi sonrası, Silivri Dans Topluluğu gösterilerini sunmak üzere festival alanına yolcu edildiler.