Turizm Haftası Gümüşyaka'da kutlandı

Turizm Haftası nedeni ile Gümüşyaka Anadolu Lisesi tarafından kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Turizm Haftası Gümüşyaka'da kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programa Silivri Kaymakamı Ali Partal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı A.Refik Bek,  Gümüşyaka Muhtarı Osman Başmaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gümüşyaka Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı ve yönetimi,  okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saat 10.30´da başlayan salon programında konuşma ve şiir sunumlarının yanı sıra" Şiir Şiir Türkiye´m " adlı sine vizyon gösterimi yapıldı. Programda Gümüşkaya’nın tanıtımı için Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Peksöz ´ün yönetmenliğinde hazırlanan bir video klip de yer aldı. Müzik Öğretmeni Samet Yeşil ´in önderliğinde Müzik Kulübü öğrencilerinin sunumu beğeni topladı.

Salon programının ardından Gümüşkaya Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Turizm Sokağı’nın açılışı İlçe Kaymakamı Ali Partal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve katılımcılar tarafından yapıldı. Davetlilere ve öğrencilere Turizm Sokağı’nda başta İstanbul ve Silivri olmak üzere ülkemizin yedi coğrafi bölgesine ait tarihi ve turistik yerlerle ile ilgili bilgiler ve her yörenin kendine özgü yöresel tatları sunuldu.