Böyle olur AĞA'nın eğlencesi

Trakya'nın sayılı zenginlerinden Ali Ahlatçıoğlu, hem yeni doğan oğlu Muhammet Mustafa Alp için hem de dostlarıyla kaynaşma amaçlı bir eğlence tertip etti. Trakya'nın birçok yerinden eğlenceye katılım gösterildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böyle olur AĞA'nın eğlencesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya’nın sayılı zenginlerinden Ali Ahlatçıoğlu, hem yeni doğan oğlu Muhammet Mustafa Alp için hem de dostlarıyla bir araya gelebilmek için Cumartesi günü Yakuplu Köyü’ndeki çiftliğinde bir eğlence organize etti. Eğlenceye Trakya’nın birçok yerinden Ahlatçıoğlu’nun dostları ve sevenleri katılım gösterdi.

“Amaç dostlarla buluşmak”

Ajansımıza özel açıklamada bulunan Ali Ahlatçıoğlu, geceyi dostlarıyla bir arada olmak için düzenlediğini belirterek şunları söyledi: “Ben aslen Gümüşyakalıyım ancak Yakuplu’da çiftçilikle uğraşıyorum. Hayvancılık amaçlı bir ortam kurdum kendime. İmalathanem de mevcut. Dostlarımla da dayanışma içinde olmak, onlara da burayı tanıtmak amacıyla böyle bir eğlence düzenledik. Ben burada adaklık küçükbaş ve büyükbaş hayvan da yetiştiriyorum. Ayrıca atlara özel merakım var. Burada da özel atlarım var. Onlarla ilgileniyorum, onlara biniyorum. İlerisi için belki de bir binicilik okulu düşünüyorum.

Muhammet Mustafa Alp için

Sözlerine devam eden Ahlatçıoğlu bugünün ayrı bir özelliğinden daha bahsediyor: “ Dostlarımla bir araya geldik burada. Bunun yanında ben 50 yaşında olmama rağmen bir erkek çocuğu sahibi oldum. Dördüncü çocuğum erkek oldu. Adını Muhammet Mustafa Alp koyduk. Bugün onun için de buradayız aslında. Onun için 15 tane kuzu kestik. Dostlarımız da sağolsun bizleri yalnız bırakmadılar.

Vur patlasın, çal oynasın

Ahlatçıoğlu’nun düzenlediği eğlenceye katılanlara alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanı sıra kuzu çevirmeden köfteye, ızgara tavuktan ciğere, soğuk mezelerinden kuruyemişine kadar birçok ikram sunuldu. Ali Ahlatçıoğlu’nun eğlencesinde şarkıcı arkadaşı Yeliz de performans sergiledi. Özellikle ‘Trakya Marşı’ olarak bilinen ‘Kırmızı Gülün Alı Var’ şarkısında konukların neredeyse tamamı şarkıcıya eşlik etti.

Kusursuz karşılama

Ali Ahlatçıoğlu ve ailesi, davetlerine icabet eden tüm dostlarını kapıda karşıladı ve gelen herkesle tek tek ilgilendi. Ahlatçıoğlu, eksik bir şeyin kalmaması ve herkesi memnun edebilmek adına sürekli servisleri kontrol etti ve yönlendirmelerde bulundu.

Alp’e yeni traktör

Ayrıca Ali Ahlatçıoğlu, yeni doğan oğlu için aldığı traktörü de yine misafirlerine sergiledi. Günün sonlarına doğru kurdelelerle süslenmiş olarak çiftliğin içine getirilen yeni traktör, konuklardan büyük ilgi gördü.