Bu Tarz Benim birincisi kim kazandı?

Bu Tarz Benim birincisi kim oldu? Bu Tarz Benim ilk tur oylamasında birinci ikizler oldu, ikinci tur kıyafetlerde ise kazanan isim Ezgi Baylar oldu.

Bu Tarz Benim birincisi kim kazandı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu Tarz Benimin birincisi kim oldu sorusunun yanıtını veren final gecesinde kazanan isim Aycan ve Nurcan Şencan ikizleri oldu. Bu Tarz Benim birincisi ikizler 100 bin liralık büyük ödülü aldı. 


Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde birinciyi SMS oyları belirledi. Jüri oylaması yüzde 50, SMS oylaması yüzde 50 etki etti ve ortalama alındı. Bu Tarz Benim jüri oylamasında ikizler Aycan-Nurcan Şencan ile Ezgi Baylar eşit puanlar aldılar. Finalin kazananı kim oldu sorusunun yanıtı için gözler SMS oylamasına döndü. 

İŞTE BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ

Bu Tarz Benim sonuçlarını sunucu Öykü Sertel canlı yayında açıkladı. Noter huzurunda yapılan SMS oylamasında birinci olan ikizler Aycan Şencan ile Nurcan Şencan oldu. 

İkinciliği Ayşenur Balcı'nın aldığı SMS oylama sonuçlarında Ezgi Baylar sonuncu oldu. Bu Tarz Benim'i kazanan ikizler Aycan ve Nurcan 100 bin liralık büyük ödülü aldılar.