Demir ailesinin oğlu Miraç erkekliğe adım attı

Silivri'nin seçkin işadamlarından Özgür Demir'in oğlu Miraç Demir, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Demir ailesinin oğlu Miraç erkekliğe adım attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sünnet töreninde baba Özgür Demir ve eşi Zeynep Demir’in mutluluğu yüzlerinden okunurken, gösterdikleri misafirperverlik düğüne katılan konuklardan tam not aldı. Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreninde Küçük Miraç’ın kirveliğini İşadamı Kenan Değdaş üstlendi.
Baba Özgür Demir’in işadamı bir arkadaşı, hediye olarak Sünnet düğünü için sünnet arabası yerine kendisine ait helikopter ile Silivri turu hediye etti. Genç işadamı, düğün öncesi ailesiyle birlikte helikoptere binerek Silivri turu attı. Kale Park sosyal tesisleri yanında bulunan boş alana inen helikopter çevredeki vatandaşların bakışları arasında misafirlerini bırakarak tekrar havalandı. Helikopterden mehteran ve yeniçeriler tarafından tahtla düğün alanına getirilen Miraç, düğününe gelen konukları taht üzerinden selamlayarak özel olarak hazırlanan yere geçti. Sünnet törenine katılanlar geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.