Dilek & Samet Öney Çifti Mutluluğa Evet Dedi

AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Dilek Demiral, İşadamı Samet Öney ile dünya evine girdi. Küçükçekmece Nikâh Sarayında düzenlenen nikâh töreninde Dilek & Samet Öney çiftinin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Dilek & Samet Öney Çifti Mutluluğa Evet Dedi

AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Dilek Demiral, İşadamı Samet Öney ile mutluluğa evet dedi. Küçükçekmece Nikah Sarayında düzenlenen törende Dilek Demiral & Samet Öney nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karca, Halis Dalkılıç, Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise çiftin mutluluklarına şahitlik etti.

Dilek & Samet Öney çiftinin nikâhının kıyılmasının ardından nikah şahitlerine söz Verildi. AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, “ Bugüne kadar kardeşliğin en fedakârlığına şahitlik ettim bugüne kadar. Bugün de kardeşimin mutlu gününde nkah şahidi olmaktan çok büyük onur duydum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi Kaynarcanın ardından söz alan Milletvekili Harun Karaca; “ Dilek hanımı önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi. Karacanın bu sözleri üzerine  Milletvekili Aziz Babuşçu’nun damada nasihat veren konuşması ise davetlileri güldürdü.  Demiral & Samet Öney çiftine mutluluklar dileyen Milletvekili Aziz Babuşçu; “ Dilek Demiral kardeşimiz Silivri’de partimizin İlçe Başkanlığını yaptı. Ve orada bulunan pek çok siyasi duayeni hizaya koydu. Onun için itaat edin, rahat edin” diyerek damat Samet Öney’e nasihatte bulundu. Milletvekili Halis Dalkılıç ise “ İki cihanda bahtiyar, bir yastıkta ihtiyar olun” diyerek ömür boyu mutluluklar diledi. Tüm şahitlerin hayırlı olsun mesajlarından sonra tebrikleri kabul eden Dilek Samet Öney çifti’nin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Dilek & Samet Öney çiftinin nikâh törenine çok sayıda davetli katıldı. İşadamları, Siyasiler, Muhtarlar ve Basın Mensuplarının da yer aldığı nikâh töreninde, davetliler, Demiral ve Öney ailelerinin mutluluklarını paylaştı.