Diriliş Ertuğrul 36. bölümüyle reyting rekoru kırdı

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 36. bölümünde reytingleri salladı. Üç grupta açık ara birinci olan dizi rakiplerini ikiye katlayarak AB'de 12.79, ABC 1'de 11.79 ve Total'de ise 8.08 aldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Diriliş Ertuğrul 36. bölümüyle reyting rekoru kırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 36. bölümünde de reyting rekorları kırdı. Önceki akşam yayınlanan bölümüyle AB’de 12.79, ABC1’de 11.79 ve Total’de ise 8.08 aldı. Dizi reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında birinci olurken reyting oranları ile rakiplerini ikiye katladı. 

Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul,  sosyal medyada #DirilişAteşi hashtag’i ile Türkiye gündeminde 7 saat kalmayı başardı. Öte yandan Diriliş Ertuğrul'un 36. bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul Bey ve Moğollar arasında geçen aksiyon dolu dakikalar geceye damgasını vurdu. Ertuğrul beyi pusuya düşüren Moğollar yürekleri ağızlara getirirken Artuk beyin Hızır gibi yetişmesi yüreklere su serpti. Türk televizyonlarında ilk kez şahit olduğumuz aksiyon sahneleri sosyal medyada da en çok konuşulan ve paylaşılan sahne oldu.