Erginoğlu'nun muhteşem düğünü

Silivri'nin genç iş adamlarından Bilal Erginoğlu geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün ile Gözde Koç'la dünya evine girdi.

Erginoğlu'nun muhteşem düğünü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otomobil alım-satım ve yine otomobil sektöründe Silivri'de ticaret ile uğraşan genç işletmeci Bilal Erginoğlu geçtiğimiz hafta sonu Silivri Alyans Düğün salonunda muhteşem bir düğün gerçekleştirdi. Silivri'nin yine tanınmış ailelerinden olan Gözde Koç ile evlenen Erginoğlu'nun düğününe çok sayıda davetli katıldı. İlçe siyasileri, bürokratların ve iş adamlarından oluşan yoğun bir kalabalığın olduğu çiftin nikâh şahitliğini Serim Sencer Işıklar, Mehdi Deniz, Adnan Erginoğlu, Hülya Karabağ yaparken nikahı ise Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kıydı.

Alyans Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğünde, havai fişekler altında başlayan gece'ye Fantezi müziğinin güçlü sesi muhteşem orkestrası ile Erdal Bağcı sahne aldı. Düğüne gelen davetlilere müzik ziyafeti yaşatan Bağcı'nın sahne performansı göz doldurdu. Kürtçe, Arapça ve Türkçe parçalar ile gece boyunca tüm misafirler doyasıya eğlendi. Düğün'ün görsel ve sahne organizasyonunu yine ünlü "BY AYTAÇ" markası bile Aytaç Tuna gerçekleştirdi.

Yörüngehaber