Erkekte yeni tarz süet safari ceket

Seyahat eden erkeklere safari şıklığı getiren süet safari ceket, ince düşünülmüş detaylarla bu sezon çok daha fonksiyonel bir tavır sergiliyor.Cacharel'in sezonda mercek altına aldığı ve yeni bir yorum getirdiği tasarımlar arasında...

Erkekte yeni tarz süet safari ceket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seyahat eden erkeklere safari şıklığı getiren süet safari ceket, ince düşünülmüş detaylarla bu sezon çok daha fonksiyonel bir tavır sergiliyor.

Cacharel’in sezonda mercek altına aldığı ve yeni bir yorum getirdiği tasarımlar arasında süet safari ceket yer alıyor. Fransız ekolü, her sezon yenileyerek koleksiyonlarında yer verdiği bir süet tasarımı sunuyor. Perfore edilmiş süet ceket, ince düşünülmüş detaylarla bu sezon daha çok fonksiyonel bir tavır sergiliyor. Gezgin ruhlu erkeğin yanından asla ayırmak istemeyeceği süet safari ceket, kapaklı dört cebe ek olarak yanlarda iki gizli cep daha sunuyor. Çok inceltilmiş süet olan bu ceket, son derece hafif olmasının yanı sıra sahibinin vücut ölçülerine göre ayarlanabilmesi için bel kısmı lastikli bir kordon detayıyla tasarlandı. Kum rengi, cekete safari giysilerin karakterini veriyor. Safari tavır ise Cacharel erkeğinin her daim seyahat eden haline bir göndermede bulunurken, ceketi tamamlayan beyaz keten gömlek, süet ve ketenin zamansızlığına işaret ediyor.