Ferman Toprak klip çekiminde eşiyle olan aşkını tazeledi

Sevilen sanatçı Ferman Toprak "Çekip Gitmeyecektin/ Gözüm" isimli son albümünün 3'üncü klipini, eşi Hilal Toprak'la olan düet çalışması "Söylesene Sevgili" isimli slov şarkısına Erkan Nas yönetmenliğinde geçtiğimiz gün çekti.

Ferman Toprak klip çekiminde eşiyle olan aşkını tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kala hayranlarına romantik bir şarkıyla seslenmek isteyen Ferman Toprak; sözlerini kendisi ve eşinin yazdığı "Söylesene Sevgili" adlı şarkısının klip çekimlerinde; sevenlerine bir de sürpriz yaparak, final sahnesinde eşi Hilal Toprak'la kameralar karşısına geçti. Çiftin beş yüze yakın nikah fotoğraflarından tasarlanmış bir dekor önünde dans eden Ferman-Hilal Toprak çiftinin, duygu dolu anlar yaşadıkları da gözlerden kaçmadı. Kendileri için anlamlı olan romantik şarkıyı seslendirirken gözlerini birbirlerinden ayırmayan çift adeta aşk tazeledi.

Yaklaşık 12 saat süren klip çekimleri arasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları da cevaplandıran Ferman Toprak-Hilal Toprak çifti "Çok ilgi gören bir şarkımızdı. Bunun üzerine biz de 14 Şubat'ı çok özel ve romantik bir şarkıyla karşılamak istedik. Bu şarkının önümüzdeki dönemde daha da artarak müzikseverlerin diline dolanacağını düşünüyorum. Böyle bir şarkıya yakışır romantik bir de klip çektik. Fark ettik ki klip sayesinde de uzun bir süre dans etmişiz" diye konuştu.