FOX TV Canlı İzle Kiraz Mevsimi 17. Bölüm

İlk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitleyen Kiraz mevsimi dizisi bu akşam 17. bölümü ile ekranlarda olacak. Fox TV canlı izle sayfası ile bu diziyi kaçırmayın

FOX TV Canlı İzle Kiraz Mevsimi 17. Bölüm
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kiraz Mevsimi bu akşam saat 20:15'te 17. bölümü FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Kiraz Mevsimi dizisi yeni bölümde neler olacak ?

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam 17. bölümü ile yayınlanacak. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü evini alıyor. Öykü ve Ayaz barışacaklar mı barışmayacaklar mı? Kiraz mevsimi yeni bölüm izle ile Bu sorunun da cevabı yanıt bulacak. Kiraz Mevsimi 17. bölüm ile Cumartesi saat 20:15'de ekrana geliyor.

KİRAZ MEVSİMİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

KİRAZ MEVSİMİ 17.BÖLÜM FRAGMANI 

KİRAZ MEVSİMİ 17.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ayaz’a sinirlenen Öykü, Derin’le çalışmaya başlar. Ayaz da Öykü de kendini haklı görmektedir. İkisi de birbiriyle konuşmaz. Mete’yi, Gizem’e kaptırdığını düşünen Şeyma, Gizem’le ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Öykü, Burcu ve Sibel plan yaparlar. Uzaklara kaçıp, erkekler olmadan dağıtıp eğlenmek isterler. Aynı planı Ayaz, Emre ve İlker de yapar. Kadın dayanışması ile erkek dayanışması karşı karşıyadır.