Kezzo'dan Tuzak!

Geçtiğimiz sene 'Kafamın İçi' albümü ile Türkçe Rap dinleyicilerinin büyük beğenisini toplayan Kezzo, albümden günümüze kadar geçen süreç içerisinde 'Üstü Kalsın' 'Güne Doğma Diyor' 'Bi'Gün' 'Hep Aynı Sonlar' isimli single'larını yayınladı.

Kezzo'dan Tuzak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sene “Kafamın İçi” albümü ile Türkçe Rap dinleyicilerinin büyük beğenisini toplayan Kezzo, albümden günümüze kadar geçen süreç içerisinde “Üstü Kalsın” “Güne Doğma Diyor” “Bi’Gün” “Hep Aynı Sonlar” isimli single’larını yayınladı. Bu süre zarfında kendi müzik çalışmalarının yanı sıra bir çok sanatçının albümünde de altyapı ve düetleriyle eşlik eden Kezzo, yepyeni single’ı Tuzak ile yeniden dinleyicisinin karşısına çıkıyor.

Silivri Özak Sanat çatısı altında hazırladığı “Karanlık” albümü için çeşitli müzisyenler ile çalışma fırsatı yakalayan Kezzo, yeni çıkacak albümünün ilk single çalışması olan “Tuzak” Sony Music ve Basemode Records işbirliği ile dijital platformlar ve YouTube’ta bugün müzikseverlerle buluşuyor.

Altyapı ve aranje işlemleri Ozan Akyüz ve Uğur Öztürk, mix & mastering işlemleri ise Buğra Kunt tarafından yapılan şarkınının klibi ise Ozan Ozan  ve Kadir Yücel imzası taşıyor.