Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm en son bölüm fragmanı izle

Ve işte o yayınlandığı günden beri tartışılan dizi Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm fragmanı izle. Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm fragmanı burada. Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm fragman özeti. Muhteşem Yüzyıl en son bölüm 35. bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm en son bölüm fragmanı izle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Show Tv ekranlarında yayınlandığı Çarşamba akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen ve Osmanlı Tarihi'nin en gizemli taraflarını anlatan dizi Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl 35. bölümünde yaşanacakları dizinin fanatikleri büyük bir merakla bekliyor. İşte Show Tv Ekranlarında 23 Kasım 2011 Çarşamba akşamı yeni bölümü yayınlanacak Muhteşem Yüzyıl 35. bölümünde yaşanacaklar.

Muhteşem Yüzyıl 35. ve en son bölümünde yaşancaklar hakkında Show Tv'nin resmi internet sitesinde şu satırlara yer verildi..

Muhteşem Yüzyıl dizisi 35. bölümünde Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem'e Leo'nun günlüğünü tercüme etmesini emrede. Hürrem hiç beklemeiği bu durum karşısında ne yapacağını şaşırmıştır. Muhteşem Yüzyıl Dizisinde Kanuni Sultan Süleyman Leo ile ilgili büyük sırrı hakkında bilgi sahibi olabileck mi?

Muhteşem Yüzyılda Hatice Sultan hayatta kalacak mı? Hatice Sultan'ın kendini öldürmeye çalıştığı haberi Topkapı Sarayı'nda duyulur. Hanedan olay hakkında geniş bilig almak için derhal Hatice Sultan'ın sarayına hareket eder. Nigar, Hatice Sultan'ı yalnız bıraktığı için suçluluk duyguları içerisindedir. İbrahim Paşa ve Valide Sultan'a ne cevap vereceği hakkında oldukça tedirgindir.

Muhteşem Yüzyıl 35. bölümünde Durumdan habersiz olan Prenses İsabella, Hatice Sultan'a oğlu için taziye ziyaretine gider. Hürrem Prenses İsabella'nın Sultan Süleyman'ın yakınında olmasına daha fazla tahammül edememektedir. Prenses'ten kurtulmak için her şeyi göze alan Hürrem, bu ziyaret sırasında İsabella'ya, kaçmasına yardım edeceği vaadinde bulunur. Muhteşem Yüzyıl 35. bölümünde Prenses Isabella'nın Hürrem'in bu teklifine nasıl bir cevap verecek?

Muhteşeşm Yüzyıl 35. bölümünde Bali Bey, Armin'in İstanbul'a geri döndüğü haberini alır. Yanına koştuğunda hasta yatağında yatan Armin'i görecektir. Babası Armin'in aşk acısı yüzünden hasta olduğunu düşünmektedir.

İşte Muhteşem Yüzyıl 35. bölüm fragmanı izle