Sencer ile Sahra hayatlarını birleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Esma Işıklar'ın oğlu Serim Sencer Işıklar ile Sadife ve Osman Karakartal'ın kızları Sahra Karakartal düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

Sencer ile Sahra hayatlarını birleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Garden Restaurant’ta binlerce kişinin katıldığı düğün töreninde nikah şahitliğini Silivri Kaymakamı Ali Partal, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Salih Aynural, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Milletvekili Mehmet Sevigen ve  CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil yaptı.

Evlilik cüzdanını CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce geline teslim etmeden önce önerilerde bulunarak “Ben sizin kaç çocuk yapacağınıza karışmam ama bizim de altı okçu olduğumuzu unutmayın. Damadın ayağına basabilirsin ama damarına basma, çok sev, az kıskan. Biz senle bu aileye yeni katıldık. Evlilik cüzdanını sana veriyorum ama evinize kahve içmeye geldiğimde damat beyin 15 saniyede içinde yerini bulmasını isteyeceğim” dedi.

Düğün töreni pasta kesimi ve çiftin ilk dansı ile başlayarak gece geç saatlere kadar sürdü. Düğün törenindeki organizasyonun kusursuzluğu ve By Aytaç’ın sahne-ışık şovu davetlilerden tam not aldı.