Sihirli Mikrofon ödülleri sahiplerini buldu

4'üncü 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin katılığı gecede radyoseverlerden en çok oyu alan radyolar ve programcılar, ödüllerine kavuştu.

Sihirli Mikrofon ödülleri sahiplerini buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fatih Belediyesi tarafından organize edilen 4'üncü Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Zorlu Center Performans Sanat Merkezi’nde birçok ünlü ismin katıldığı ödül töreni ile sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin ve radyocuların büyük ilgi gösterdiği gecenin müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker üstlendi. Geceye, Gülben Ergen, Halil Sezai, Gökhan Türkmen, Mustafa Ceceli, Burcu Güneş, Zara, Kubat, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin gibi biçrok ünlü isim katıldı. Görsel ve sahne şovlarıyla gecede sahne alan İrem Derici’nin yanı sıra Ozan Doğulu, Gülden Mutlu ve Bahadır’ın üçlü düetleri salondakileri coşturdu. Gecede ayrıca Ferhat Göçer, Emre Kaya, Gripin ve Grup 27’nin solisti Birol Namoğlu, Zara ve Kubat gibi ünlü isimler de sahneye çıkarak unutulmaz parçalarını seslendirdi. Gecede radyoseverlerden en çok oyu alan radyolar ve programcılar, ödüllerine kavuştu.

Gecede oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz sunuculuğu ile izleyicilerden büyük beğeni toplarken, sahneye ödül vermek için çıkan Hayko Cepkin de esprileri ile ödül törenine renk kattı.

“OY SAYISI 3 MİLYON 500 BİNİ GEÇTİ”
Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nin 4'üncüsünü düzenlediklerini belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ödül törenini geçen yıllar ile mukayese ettiğimiz zaman katılım açısından ve yarışmadan dolayı oy kullanma sayısına baktığımız zaman inanılmaz güzel bir teveccüh var. Bu programı gerçekleştirmemizin iki önemli nedeni var. İlki radyocuların bilinmesini hakikaten arzu ediyoruz. Sihirli kutulardaki sesin sahiplerinin görülmesini istiyoruz. Hayatımızın her anında onlarla birlikteyiz. İkincisi bu vesile ile kültür sanat hayatımıza bir katkıda bulunulsun istiyoruz. Ülkenin her yerinden katılımın olması son derece önemli. İlk defa rekor bir düzeyde katılım olarak oy sayısı 3 milyon 500 bini geçti. Neredeyse ulusal bir çalışma oldu” şeklinde konuştu.

“BUGÜN BENDEN HABER ALDILAR”
Törene ödül vermek için çağrıldığını ifade eden Hayko Cepkin 11 senedir şarkılarını yayınlamayan radyolara esprili bir dil ile sitem ederek, “Bugün benden haber aldılar, benimle daha iyi tanıştılar” dedi. Cepkin, kendi müziğini dinlemeyen gençlere serzenişte bulunarak, “Dıptıstan vazgeçin artık biraz etrafınıza bakın” dedi.

4'üncü Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri töreninde kazananlar şu şekilde;
Sihirli Mikrofon Onur Ödülü: Okan Bayülgen
Sihirli Mikrofon Gelecek Vaat Eden Radyo Programcısı Ödülü: Uğur Bozdağ, Doğancan Özadlı
Sihirli Mikrofon Özel Ödülü: Afrikalı Ali, Bedirhan Gökçe, Geveze Show
Yılın En İyi Ulusal Radyosu: Power Türk
Yılın En İyi Yerel Radyosu: TRT İstanbul Kent Radyo
Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu: Kral Pop
Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu: Number 1 FM
Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu: Slow Türk
Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu: Medya FM
Yılın En İyi Üniversite Radyosu: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyosu
Yılın En İyi Arabesk Radyosu: Aşk FM Ankara
Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu: Alem FM
Yılın En İyi Haber Radyosu: A Haber Radyo
Yılın En İyi Spor Radyosu: Radyo Spor
Yılın En İyi Tematik Radyosu: Moral FM
Yılın En İyi Dijital Radyo Portalı: karnaval.com
Yılın En İyi İnternet Radyosu:Radyo İstanbul Ajansı
Yılın En İyi Radyo Show Programı: Gazoz Ağacı - Cem Arslan
Yılın En İyi Radyo Programı: Aragaz - Pascal Nouma & Kadir Çöpdemir - Metro FM
Yılın En İyi Radyo Konuk Programı: Yasemin Şefik - Best FM
Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı: Gölge - Talha Bora Öge - Radyo 7
Yılın En İyi Yerel Radyo Programı: Baydamar Ersin - Radyo 2000