Silivrililer kaliteyi LüxSaloon'da buldu

Açıldığın günden bu yana Silivrililerin büyük ilgi gösterdiği LüxSaloon, müşterilerine keyifli saatler yaşatmaya devam ediyor. Çarşamba günü Silivrililerin yakından tanıdığı Aytekin Atılgan, Cuma günü Tuğçe ve Cumartesi günü ünlü sanatçı Ufuk Çakır, eğlenmek isteyenleri LüxSaloon'a davet ediyor.

Silivrililer kaliteyi LüxSaloon'da buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ortamının, huzur ve güvenliğin ön planda tutulduğu LüxSaloon, İstanbul’da son zamanların en gözde mekanları arasında gösteriliyor. Silivri’de restoran ve eğlence sektörünün buluştuğu adres olan Lüxet & LüxSaloon, kalitesiyle de dikkat çekiyor.

Eğlence mekanında; Çarşamba günleri, Silivrili vatandaşların yakından tanıdığı ve Türkiye’ye açılan başarısıyla kendini kanıtlayan Aytekin Atılgan sahneye çıkıyor. Kendisine has üslubuyla, büyük beğeni kazanan Atılgan, her Çarşamba eğlence severlerle buluşmaya devam edecek.  

TUĞÇE VE UFUK ÇAKIR

İlk programına geçtiğimiz gün çıkan Tuğçe ise, İstanbul’un tanınmış mekanlarında kendini göstererek başarısını LüxSaloon ile taçlandırıyor. İlk günkü sahne performansının beğenildiği sanatçı Tuğçe, her Cuma günü sesiyle herkesi büyüleyecek. Cumartesi günleri ise Pop müzik sanatçısı Ufuk Çakır, eğlence severleri coşturuyor. 

SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Fiyatlarıyla, farklı tasarımı ve kalitesiyle dikkatleri üzerine çeken LüxSaloon şimdi ise 14 Şubat Sevgililer Gününe hazırlanıyor. Bir çok sürprizin yaşanacağı gün merakla bekleniyor.