Ünlü sanatçı Halit Akçatepe son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü sanatçı Halit Akçatepe, Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı cenazeye sanatçının çok sayıda seveni katıldı.Ünlü sanatçı Halit Akçatepe Şakirin Camii'nde düzenlenen...

Ünlü sanatçı Halit Akçatepe son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçı Halit Akçatepe, Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı cenazeye sanatçının çok sayıda seveni katıldı.

Ünlü sanatçı Halit Akçatepe Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının Türk bayrağına sarılı naaşı, Caddebostan Kültür Merkezinde düzenlenen törene katılan sevenlerinin korteji eşliğinde camiye getirilerek kırmızı karanfillerle donatıldı. Cenaze törenine kızları Ebru Akçatepe ve Itır Akçatepe başta olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Emel Sayın, Erol Evgin, Genco Erkal, Hababam Sınıfı’nın "Kalem Şakir"i Bülent İğdiroğlu, Nuri Alço, sanat camiasında çok sayıda dostu, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Yakınları ünlü sanatçının tabutu başında dualar ederek, gözyaşı döktü. Ünlü sanatçı Halit Akçatepe için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan namazın ardından Akçatepe için sevenlerinden helallik alındı.

Ünlü sanatçı sevenlerinin omuzlarında Karacaahmet mezarlığına götürülerek defnedildi.