MHP Silivri'de gövde gösterisi yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge milletvekili adayları tam kadro, İlçe teşkilatının düzenlediği seçim irtibat bürolarının açılışına katıldı. MHP'li adaylar Silivri'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP Silivri'de gövde gösterisi yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BİZ TÜRK MİLLİYETÇİLERİ DİMDİK AYAKTAYIZ”

MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adaylarının tam kadro katıldığı Silivri çıkarmasında ki ilk durak Şerif Sokak üzerinde ki seçim irtibat bürosu oldu. Kurdele kesimi sonrasında kısa bir konuşma yapan MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Volkan Yılmaz “Bugün burada doğduğum büyüdüğüm hali hazırda da yaşadığım, Allah ömür verdiği sürece de yaşayacağım güzel Silivri’mizde üç hilalli bayrağın altında Türk milliyetçileri ile olmaktan onurluyum gururluyum. Bundan birkaç gün önce eski ulaştırma bakanı bugünde Cumhurbaşkanın başdanışmanı dedi ki Milliyetçi Hareket Partisi yata yata oyları yükseltiyor, oy topluyor. Buradan o muhtereme şunu söylemek istiyorum MHP 46 yıllık şanlı tarihinde Cennet Mekân Başbuğumuz ve şuan ki liderimiz Devlet Bahçeli hiçbir zaman diz çökmedi. Hele Hele de yer hiç yatmadı. Dimdik ayakta durdu ve oylarımızı da dimdik ayakta durarak yükseltiyoruz. O yere yatanları biz biliyoruz. O partinin içişleri bakanı vardı, O İran uşağına dedi ki -Senin için önüne yatarım Reza, sen merak etme -,Biz Türk Milliyetçileri dimdik ayaktayız. Dimdik te ayakta duracağız. Kuranı kerimi pasta yapanlar, bu ülkeyi parsel parsel satanlar, seçimler yaklaşınca da milliyetçilik ayağına yatanlar, 17/25 Aralıkta da o haram paraları bir türlü sıfırlayamayanlar hazır olun, sizi sıfırlamaya geliyoruz.”dedi.

“İNŞALLAH 7 HAZİRAN’DA MİLLETİMİZİ KURTARACAĞIZ”

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Atila Kaya da yaptığı konuşmada “Bu açılışını gerçekleştirdiğimiz seçim irtibat büromuzun inşallah hayırlı çalışmalara vesile olmasını, Milliyetçi Hareketin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerdeki iktidarına vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İstanbul’da da inşallah milletimiz MHP’ye yürümeye başlamıştır. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın yoğun bir teveccühüyle karşılaşmaktayız. Milletimiz yıllık AKP iktidarından bıkmıştır, bezmiştir. Bu haramzadelerden bizi bir an önce kurtarın diye adeta Milletvekili adaylarımızın yakasına yapışmaktadır. Dolayısıyla bizlerde hep birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ülkeyi soyanlardan ülkeyi bölünme noktasına getirenlerden inşallah 7 Haziran’da milletimizi kurtaracağız.”dedi.

Şerif sokak ve Hastane Caddesi üzerinde yapılan açılışların ardından sırasıyla Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Büyük Kılıçlı, Çayırdere, Beyciler, Büyükçavuşlu ve Çanta mahallerinde seçmenlerle bir araya gelen MHP’li adaylara Silivrili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Köy ve mahallelerde yapılan ziyaretlerin ardından Silivri sahilinde kurulan MHP standını da ziyaret eden Milletvekili adaylarının Silivri ziyareti sona erdi.