Arkaz 'MHP, iktidar olma yolunda'

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı Hayati Arkaz, MHP Silivri ilçe teşkilatını ziyaret etti. Arkaz'ı ilçe teşkilatında başkan Şenoğlu Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Arkaz ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada 'Herkes milliyetçi hareket partisinin ivmesinin çıtasının yükselmesinden milliyetçilerin iktidara gelmesinden korkuyor ve panik içinde 'dedi.

Arkaz 'MHP, iktidar olma yolunda'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Hayati Arkaz’a kardeşleri Mustafa ve Serbati Arkaz ile asistanları eşlik etti. Ziyarette aday adaylığı süreciyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Arkaz “Herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin ivmesinin, çıtasının yükselmesinden, milliyetçilerin iktidara gelmesinden korkuyor ve panik içinde. Milliyetçi Hareket Partisi’nin doğasında ve milliyetçilerde vatanın birliğine saygı vardır, Bayrağa saygı vardır, Ezana saygı vardır, Atatürk’e saygı vardır, Fatih Sultan Mehmet’e, Alparslan’a saygı vardır. Milliyetçi hareket partililer canlarını seve seve karşılıksız verir. Bu vatanı asla böldürmez böyle bir şeye asla izin vermeyiz.”dedi.


“MHP, iktidar olma yolunda”

MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili aday adayı Hayati Arkaz konuşmasını şöyle sürdürdü ;”Çevremizin ısrarıyla bende aday adayı olalım dedim olduk. Şimdi teveccüh gayet iyi. Allah nasip ederde 7 Nisan’da açıklama yapılırsa, yerimiz belli olduktan sonra koşturup çalışacağız. Yalnız şunu söylemek istiyorum, diyelim ki İstanbul üçüncü bölgede 30-31 aday olacak. Sıralama ne olursa olsun biz nerede olursak olalım, ilk sıralarda gibi çalışırım koştururum. Çünkü ben yıllardır işin içindeyim. Geçtiğimiz dönemde partide görevim yoktu veya aday değildim adaylar kadar çalıştım. Çeşitli illerde dâhil yakın arkadaşlarım aday olduğunda gittim koşturdum ettim. Ben şunu söylemek istiyorum özellikle başkan da burada Milliyetçi hareket partisi İstanbul’da hak ettiği oyu şimdiye kadar alamadı, alamıyor. Ama bu Milliyetçi Hareket Partisinin hak ettiği yer değil. Şu anda Milliyetçi hareket partisinin oyu Türkiye genelinde % 25 civarında. Birileri bir şeyler anlatıyor. Onlar hep hikaye, ben halkın içindeyim.% 25 civarında. İstanbul’da da hak ettiği oyu alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi, iktidar olma yolunda, onun için ne kadar vatan haini var ise, ne kadar PKK dostu varsa, ne kadar hırsız varsa, ne kadar arsız varsa, ne kadar hırsız bozuntusu varsa, memleketi ne kadar sömüren varsa hepsi şuanda panik içindeler. Herkes Milliyetçi Hareket Partisinin ivmesinin, çıtasının yükselmesinden, milliyetçilerin iktidara gelmesinden herkes korkuyor ve panik içinde. Milliyetçi hareket partisinin doğasında ve milliyetçilerde vatanın birliğine saygı vardır. Bayrağa saygı vardır. Ezana saygı vardır. Atatürk’e saygı vardır. Fatih Sultan Mehmet’e Alparslan’a saygı vardır. Milliyetçi hareket partililer canlarını seve seve karşılıksız verir. Bu vatanı asla böldürmez böyle bir şeye asla izin vermeyiz. Bizim canımız var kanımız var. Herkes canını çok sever ama biz vatanımızı daha çok seviyoruz. Allah vatan sevgisini bu milletin özüne vermiş.”dedi

“Biz, haysiyetimizi, şerefimizi, namusumuzu öyle tehditlerle emirle veremeyiz”

“Biz ecdadımız pırıl pırıl ecdadımız ve tarihimiz var” diyerek sözlerini sürdüren Arkaz “Biz ecdadımız pırıl pırıl ecdadımız ve tarihimiz var. Bizim ecdadımız atalarımızda haysiyetimizi şerefimizi namusumuzu öyle tehditlerle emirle veremeyiz. Adam beş paralık bir insan televizyona çıkıyor diyor ki “bize şu şu şu hakları vermezseniz şöyle yaparız böyle yaparız” diyor. Bu neden kaynaklanıyor maalesef hükümetin acizliğinden kaynaklanıyor. Bir diğeri çıkıyor Ankara’yı diyor şuanda iktidarın ikinci adamı Ankara’yı parsel parsel sattın, ayın 8’inde açıklayacağım. Gerçekten dürüstsen hakikaten vicdanen rahatsızsan, müslümansan şimdi açıkla kardeşim. Ayın 8ni niye bekliyorsun”dedi. 

“CHP’de Cumhuriyetçiliğin C’si bile kalmamış “

“Bugün askerin ücreti 859 lira bunlar ev geçindiren var.İnsaf ya hakketen insaf ya bu kadar mı açgözlülük olur.Her tarafa saraylar özel uçaklar efendime söyleyeyim gökdelenler yatlar katlar gemiler gemicikler.Noluyor kardeşim?Buna bir dur demek lazım dur demek için Milliyetçi Hareket partisinin daha güçlü olması lazım.Meclise daha güçlü olarak girmesi lazım.Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olmasa bile hakettiği çoğunluğu mecliste bulması lazım.Birde Cumhuriyet Halk Partisi ilgili iki kelime söylemek istiyorum.Maalesef şuanda Atatürk’ün kurduğu partiden hiç benzerliği yok.Kimse kusura bakmasın.Genel başkan Kemal Bey ikidebir çıkar.Birşey olduğunda ben Dersim’liyim der.Dersim olayını hemen gündeme getirir.İkincide doğuya gittiğinde hemen genel aftan bahseder.Atatürkün 6 okundan biri Milliyetçiliktir.Cumhuriyet Halk partisi CHP’de o cumhuriyetçiliğin csi bile kalmamış maalesef onuda söyleyeyim.”


“Ben elimi taşın altına koydum”

“ Ben sizin içinizden biriyim.Bir vatandaşım.Şuanda burada olmamın bir tek sebebide var.Elhamdülillah Türk vatandaşıyız vatanımıza bağlıyız.Bu memleketten bu sıkıntılar varken biz ayak ayak üstüne atıp keyif süremeyiz.Ben elimi taşın altına koydum.Bugün onun için buradayım.Milletimin yanındayım çalışıyorum.Başarı grafiğimizi artık üretimde göstermek istiyoruz.O zaman biz olmassak oralarda o zaman milleti millet meclisini Ankarayı tenkit etmeye hakkımız olamaz.Vatandaş soruyor siz kazandıktan sonra seçimden sonra sizi burada görecekmiyiz.Ya beni dövseniz kovsanız gitmem, benim işim gücüm burada evim burada.Ben memur değilim ki kalkıp oraya yerleşeyim ,seçim zamanı geleyim, ben zaten burdayım gidemem,mümkün değil.Zaten halkın içinde bir insanım öbür türlü mutlu olamam zaten. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.Herşeyin iyisini güzelini Cenabı Allah hepimize nasip eylesin.Hayırlısıysa nasip eylesin.Onu diliyorum.”