Hakan Çorak 'Bu seçimlerde iktidara yürüyeceğiz'

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul 3. Bölge Adayı olarak seçimlere girecek olan Silivrili Hakan Çorak yaptığı açıklama ile sıralamaları değerlendirdi.

Hakan Çorak 'Bu seçimlerde iktidara yürüyeceğiz'

İstanbul 3. Bölgeden MHP Adayı olan Hakan Çorak açıklamasında; “Genel Merkezimiz titiz bir çalışma sürecinin ardından gerek ülke genelinde ve gerekse İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli adaylarını belirlemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul ve Türkiye’deki tüm milletvekili Adayları’na başarılar diliyor, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. MHP İstanbul milletvekili aday adayı bütün Ülküdaşlarıma ve teşkilatlarımıza gösterdikleri emek ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemize hizmet yolunda bütün adaylarımıza üstün başarılar diliyor, seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 

Adaylığıyla ilgili açıklama yapan Hakan Çorak “Aday olmamdaki en büyük sebep 12 yıldır iktidar olan AKP'nin ülkemizi getirdiği nokta. Bugün ülkemizde Cumhuriyet kazanımları yok ediliyor. Yargı ve hukuk yok sayılıyor. Yargıya da kendi yandaşlarını getirmeye çalışıyorlar, yargıyı siyasallaştırmaya gidiyorlar. Ben herkesin bir sorumluluk almasının gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi adıma böyle bir sorumluluk aldım ve aday oldum” dedi. 

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Hakan Çorak açıklamalarına şöyle devam etti: “Ben sıralamanın neresinde olursam olayım çalışmalara hızlı bir şekilde devam edeceğim. Ben Milliyetçi biri olarak sıralamayı düşünerek aday olmadım. Hiçbir MHP’linin de sıralama üzerinden siyaset yapacağını düşünmüyorum. Zaten sıralama düşünen bir insanın da MHP’de bir işi olmaz. Benim için de partimin verdiği karar neticesinde ona uyarak teşkilatım için çalışacağım. Ne olur bilemem, ancak bu dönem çok daha fazla çalışarak meclise daha çok Milliyetçi arkadaşımızı yollayacağız.

Ülkemizde yara alan ve itibar kaybeden kurumlarımızı tekrar canlandırılacağız. Hukuka olan güvensizliği ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan hepsini kucaklayacağız. Yine ekonomik anlamda çok zor şartlarda, açlık sınırının altında yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükselteceğiz. Bölünmenin eşiğine gelmiş ülkemizi bu tehlikeli ortamdan kurtaracağız. Bu durumu ortadan kaldıracak tek parti MHP’dir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin son kalesi, milletin son ümididir. Bu anlamda bizler de birer Milliyetçi olarak kendimizi halkımıza en iyi şekilde anlatacağız ve bu seçimlerde iktidara yürüyeceğiz. Halkımızın artık gerçekleri gördüğünü ve tek alternatif olarak MHP’yi gördüğünü biliyoruz.