MHP Adayı Karakoç: 'Söz Vermenin Ne Anlama Geldiğini Bilen İnsanlarız'

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç, seçim çalışmalarına Silivri'de devam etti. Karakoç, 'Milletimizin teveccühüyle bu dönem iktidara geleceğiz. Başbakanlığı bu dönem alacağız ve verdiğimiz vaatlerini hepsini yerine getireceğiz 'dedi.

MHP Adayı Karakoç: 'Söz Vermenin Ne Anlama Geldiğini Bilen İnsanlarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarına Silivri’de devam eden MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç “Türkiye genelinde olduğu gibi Silivri’de de yoğun ilgiyle karşılanıyoruz. Olağanüstü bir teveccüh var. İddiam odur ki biz bu teveccühü oya çevirmek için daha fazla insanımızla el sıkışmamız lazım, yüz yüze olmalıyız, onların gözlerinin içine baka baka konuşmalıyız, gözlerimizin içine bakarak sordukları soruları yine gözlerine baka baka cevaplamalıyız. Özelikle ilginin çok çok yoğun olduğu bu bölgede bu gayeyle buradayız.” dedi.

‘Silivri orman köylerinin yoğun olduğu bir bölge, özellikle bugün onlarla olan meselelerle ilgili olarak çözü yollarını konuşmak üzere Silivri’ye geldim’ diyerek sözlerini süren Karakoç “Orman köylerinde dün MHP’nin iktidarında onlara evlerinin tapusunu nasıl verdiysek, bugün arazilerinin tapusunu vermek üzere yola çıktığımızı ifade etmek istiyorum. Bizim iktidarımızda büyükşehir yasasını değiştireceğiz. Kapanan belediyelerin tekrar açılmasını sağlayacağız. Allah kısmet ederse bu dönem iktidara geleceğiz. Bu dönem Başbakanlığı alacağımız bir dönem, Başbakanlığı alıp her türlü vaadimizi, bunlar öyle ahım şahım vaatlerde değil, gerçekleştirilebilecek vaatler, bu sözünün ne anlama geldiğini bilen insanların yapacağı bir iş, bizde sözümüzün, konuştuklarımızın ne anlama geldiğini biliyoruz “ dedi.