MHP'den üstü kapalı gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın, İyi Parti Silivri ilçe Başkanlığı yöneticilerine üstü kapalı göndermede bulundu. Eski MHP'lilerin söylemlerine cevap veren MHP'li Gökhan Daşgın, " Yaprak Kadar Kıymetiniz Yok" dedi.

MHP'den üstü kapalı gönderme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazılı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Malum siyasi yapılanmanın Silivri İlçe Teşkilatının yapılanmasını sosyal medya ve basın aracılığı ile takip etmiş bulunmaktayız.

Öyle görünüyor ki kendilerince ifade ettikleri doğruluğu tartışılır araştırılır siyasi hayatları onlara tecrübe katmamıştır. Onların bulunduklarını iddia ettikleri siyasi hareket bu söylemleri ile bir şey katmadıkları sadece kendilerine faydasız yararsız isimlerinin isim kazanmasını sağlamıştır.

Bütün siyasi partilerden geldiklerini iddia edenlere şu soruyu sormak gerekir siz neden siyasi tercihlerinizi değiştirdiniz? İdeolojileriniz mi yoktu? Makam sevdanız mı ağır bastı? Bu soruları sorarken cevabını bildiğimiz sorular olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Biz için hiçbir eksiklik ifade etmeyecek olan bu kişiler zamanında aidiyet duydukları fikirlerin faydasını göremediklerini de göstermişlerdir. Yarın sosyal medyada geçmiş tarihli paylaşımlar karşına geldiğinde yüzünüzde ki ifadeyle öz çekim yapın isterseniz öz çekim yapacak yüz kalmadığını göreceksiniz.

Siyasi hayatta bir duruş vardır. Siyasi duruşu renkler ile ifade edersek siyah ve beyaz kabul ettiklerimiz vardır. Arada gezenlerin rengi kahverengi olarak kalacaktır.

Kendilerine çok kısa bir tavsiyede bulunmak isterim hasbel kader teşkilatımızda bulunmuş bunu kendine zırh eden malum parti yöneticiler yarım asırlık davamızı, kutsaliyetmizi, genel başkanımızı telaffuz etmeyin geçmişle ilgili yorum yapmayınız.

Haddinizi bilmenizi tavsiye ediyorum.

Bizim siyasi hayatımızda bir söz vardır. Teşkilatımızdan nasibinizi almadığınız belli o yüzden sözü tam olarak ifade edeceğim.

“Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler” sözünü size hatırlatıyorum ve diyorum ki;

Yaprak Kadar Kıymetiniz Yok!

Silivri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı

Gökhan Daşgın