MHP'li adaylardan Silivri çıkarması

Zafer Yılçın'ın İlçe Başkanlığında Silivrili ülkücüler ve seçmenlerle buluşan MHP'nin İstanbul 3. Bölge milletvekili adayları Erdem Karakoç, Volkan Yılmaz ve Sibel Kazar, Silivri ile Türkiye genelinde tarihi bir oya işaret etti.

MHP'li adaylardan Silivri çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili Ülkücüler Salı akşamı MHP Milletvekili Adayı Erdem Karakoç'un verdiği sahur programında buluştu. Sahur dolayısıyla bir araya gelen isimler arasında MHP'nin Silivrili milletvekili adayları Volkan Yılmaz ve Sibel Kazar, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Türk Eğitim Sen Başkanı Ümit Şerin, Ahmet Demir, Cem Tan ve Mesut Özdoğan, Türk Sağlık Sen Hüseyin Savaş ve Atilla Çamaş, Türk Büro Sen Adnan Pamuk, Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Azder ve yönetim kurulu, Ülkü Ocakları geçmiş dönem başkanları Serhat Dinçkurt ve Nurullah Arıkan, işadamı Oğuz Tuncay da yer aldı.

YILMAZ: MHP'Yİ, TBMM'DE OLABİLDİĞİNCE EN YÜKSEK SAYIDA MİLLETVEKİLİ İLE TEMSİL ETMELİYİZ

Silivrililere seslenen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine işaret ederek, “MHP için en önemli şey TBMM'de olabildiğince en yüksek sayıda milletvekili ile temsil edilmesi. Geçen seçimde 16 sırada adaydım bu seçim 6. Sıra. Bizim için sıra önemli değil. 16. sıradayken nasıl çalıştıysam 6. sırada da öyle çalışacağım, bir sonraki dönem ilk üç sırada belki olacağım yine aynı şekilde elimden gelen tüm çabayı ortaya koyacağım” dedi.

“BİZLER BİRER NEFERİZ”

Yılmaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bizler birer neferiz. Varlık sebebi olarak gördüğümüz devletimizi korumak için her türlü bedeli ödeyen, ödemiş ve ödemeye hazır olan Ülkücüler, vatanseverleriz. İnanın Türk Milliyetçilerinin bu ülkede son kalesiyiz. Ve hiçbir şekilde alt edilemeyecek, dimdik ayakta duracak neferleriz. Dolayısıyla bizlerin bu sefer çok çalışması lazım. İçimizden ayrılıp gidenler, ayrılıp nifak üretmeye çalışanlara kulak asmayınız. Anlamıyorlarsa bir kez anlatın ikinci defa zaman kaybetmeyin. Bu davayla tanışmamış birini bulun ona anlatın o daha iyi anlar.

“BU DÖNEM SİLİVRİ'DE TARİHİ BİR OY ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Silivri'nin bir evladıyım ve bu dönem çok ciddi bir oyla Silivri'de tarihi bir oy alacağımıza inanıyorum. Ve sizlerden önümüzde kalan çok kısa bir süre var, bu zaman diliminde çalışmanızı istiyorum. Ben de sizlerle beraber olacağım. Nereye koşturursanız oraya geleceğim.”

“MHP TIKANAN SİSTEMİN ÖNÜNÜ AÇTI”

Cumhur İttifakı süreci hakkında da değerlendirmede bulunan Yılmaz, “Cumhur İttifakı sistem gereği gelişti, burada 50+1'e ihtiyaç var. Hiçbir parti bu oyu tek başına bulamaz. Bu sebepten doğal ittifaklara sebebiyet verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de dahil olmak üzere ülkemizde meydana gelen sistem tıkanıklıklarını daha önce Başbuğu şimdiki zamanda da Liderimiz Devlet bahçeli tarafından açılmıştır. Devlet Bahçeli, Türkiye'de tıkanan siyasetin önünü açtı” diyerek MHP'nin izlediği politikalara açıklık getirdi.

KARAKOÇ: MHP, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARTİSİ OLARAK MECLİSE GİRECEK

MHP İstanbul Milletvekili Erdem Karakoç, “Bölücülerin ve Sol'un ihanete varan davranışları nedeniyle bize tek bir seçenek kaldı” diyerek Milliyetçilerin siyasi stratejilerine işaret ederken, yapılanların gerekçesini “Devletin bütünlüğü için” şeklinde açıkladı. Karakoç, “MHP 1999'da Meclise Sağ'ın birinci partisi olarak gelmişti bugün de Sağ'ın da Sol'un da önüne geçip Türkiye'nin en büyük partisi olarak meclise gelecek” diyerek ülkücüleri ve Silivrilileri MHP'de birleşmeye, MHP'yi desteklemeye davet etti.

Hürhaber