MHP Silivri, Ankara'da!

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı.

MHP Silivri, Ankara'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. 

Kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına rağmen Ankara çıkarması yapan MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti, milletvekilleriyle görüşerek istişarelerde bulundu.

Grup toplantısında ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Devlet Bahçeli, partisinin adım adım iktidara yürüdüğünü vurguladı. Bahçeli,  "Yolsuzluğun sütunlarını tek bir satır yıkacaktır. Tek bir ses yenecektir. Bu cevap MHP’dir. Bu ses MHP’dir. Geçmişimizi biliyoruz, geleceği görüyoruz. Bizim Türkiye ile ilgili hayallerimiz ve hedeflerimiz vardır. Kadrolarımız vardır, derin bir vizyonumuz vardır. Bilmeyen varsa söyleyelim. Adımız Türk milleti, iftiharımız Türkiye Cumhuriyeti’dir. Kaynağımız kültür, kaderimiz var olmaktır.” diye konuştu.