MHP Silivri Türkyılmaz'la devam dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nın 9.Olağan kongresi bugün yapldı.Kongrede mevcut başkan Şenoğlu Türkyılmaz güven tazeledi.

MHP Silivri Türkyılmaz'la devam dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’nın 9.Olağan kongresi bugün yapldı.Kongrede mevcut başkan Şenoğlu Türkyılmaz güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığının Olağan Genel kongresi bugün Ünsal Düğün Salonunda gerçekleştirildi. TBMM Başvekili Meral Akşener’in Divan Başkanı olarak görev yaptığı kongrede iki aday yarıştı. Gündem içeriğinin tamamlanmasının ardından adaylar bir bir konuştu.

Kongrede ilk konuşmayı Kan Demirkol yaptı.”Başkan seçilirsem hedefimi Özcan Işıklar’ın koltuğunu ondan almaktır. Şenol başkanıma kampanyam boyunca da söyledim. Benim aday olmam ikimizin arasındaki bir mücadele değildir. Bu mücadelemiz Silivri ile Ülkücü Hareketle alakalıdır. Bu mücadele MHP’ne Silivri Belediyesini kazandırma mücadelesidir.10 yıldır yorulmuş arkadaşlarımızı dinlendirmemiz lazım. Çok yıprandılar, bütün yük Şenol Başkanının üzerinde olmamalı, artık onu emekliye ayırıp genç kardeşlere görevi bırakması gerektiğini biliyorum “dedi.

Kürsüye gelen ikinci isim Şenoğlu Türkyılmaz da yaptığı konuşmada “54 yaşındayım, bana göre ömrümün daha çok başındayım. İnsanlar çalışarak yorulmuyor. Çalışmayı bırakıp emekli olduklarında yoruluyor. Allah nasip kısmet ederse seçilirsem hizmet etmeye devam edeceğim. Çünkü benim ki geçici bir sevda değil kara sevda, geçici sevda ile MHP’de bulunanlar bazen sahile inen bir gemiyle başka bir limana gidiyorlar. Ama Allah’ıma bin şükür benim ne böyle bir düşüncem ne de böyle bir düşünceyi kalbimde taşıyorum. Şenol başkan çalışmıyor diyenlere bir tek söz söylüyorum “Şenol başkan bir tek şey yaptı. Silivri’de ben ülkücüyüm, ben MHP’liyim diyen hiçbir arkadaşımın yüzünü öne baktırmadım”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Saat 17.00’de sonlandırılan seçim sonuçlarına göre Kan Demirkol’un listesi 69 oy, Şenoğlu Türkyılmaz’ın listesi 192 oy aldı. Seçimlerde 1 tane de geçersiz oy kullanıldı.

Şenoğlu Türkyılmaz’ın listesi şu şekilde

Şenoğlu Türkyılmaz Başkan

Lokman Uçar, Aylin Mehmetçik, Fatih Kınalı, Gokhan Daşgın, Hakan Arcan, Hasan Duran, Hilmi Erişen, İ.Coşkun Karaçat, Murat Karasu, Binnaz Kaya, Mustafa Özavcıl, Mustafa Budan, Serhat Altaş, Yıldırım Aşkın, Koksal Korkmaz, Turgut Lapçin, Mehmet Yılmaz, Erkut Uysal

İl Delegesi Asil

Şenoğlu Türkyılmaz, Volkan Yılmaz, Menderes Tanık, Aycan Yılmaz, Zafer Yalçın, Hasan Duran, Lokman Uçar, Hakan Arcan

 
Haberin videosu için alternatif link