MHP'li Daşgın: ''Gölge etmeyin başka ihsan istemez'

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın, yaptığı yazılı açıklama ile geçtiğimiz gün bir internet sitesinde parti ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

MHP'li Daşgın: ''Gölge etmeyin başka ihsan istemez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde ortaya atılan iddialara İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın tarafından yapılan yazılı basın açıklaması ile cevap verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Ülkücüyü ve Ülkücülüğü bilmeyenler kimden öğrendikleri kimden duydukları kimin kulaklarına ne fısıldadığı belli olmayan kişiler yine bir takım iftiralar sıralamaya başlamışlar. Teşkilatın durumu, şikâyetleri ve hatta Başbuğumuzun adını dahi kendilerine medya malzemesi yapmaktan çekinmemişler. Bu seviyesiz yaklaşımın Teşkilatımızı ve nezdinde İlçe başkanımıza bir takım iftiralar atmaları davamıza gönül vermiş herkes tarafından tepki almakta ve sıkılmış bir yumruk gibi tek ve bir bütün olan teşkilatımızı rahatsız etmekte ve üzmektedir. Öncelikle şunu belirtmek isteriz: Bizler toprağı saksıda, köylüyü sinemada, çileyi edebiyat kitaplarında okumadık. İçinde yaşadık, içinden geldik en önemlisi ocakta yetiştik karakterimizi geliştirdik.

Bu halkın içinden gelerek inandığımız davanın tüm kademelerinde taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak geldik. Son kongremizde İlçe başkanı olarak seçilmiş Zafer Yalçın Silivri’miz de bulunan tüm ülkücülerin desteğini alarak tek liste aday olarak girmiştir ve kazanmıştır. Bir takım komplo teorileri ile olayı sulandırmak çok yakışıksız ve seviyesizdir.

Kendilerine kurdukları küçük hayal dünyalarında mutluluklar diliyor ve şu ricada bulunuyoruz ‘’Gölge etmeyin başka ihsan istemez’’