Yalçın 'Okul müdürlerini adeta kılıçtan geçirmiştir'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın ilçede müdür ve öğretmen atamaları ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

Yalçın 'Okul müdürlerini adeta kılıçtan geçirmiştir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın ilçede müdür ve öğretmen atamaları ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı. 

İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın, İktidar partisinin emir eri gibi çalışan Milli Eğitim Müdürü ilçedeki eğitim sorununu dile getirdi.

İlçedeki eğitimin tamamen iflasın eşiğine geldiğini beyan eden Zafer Yalçın yaptığı açıklamasında; “Son 10 yıldır AKP hükümetlerince adeta deneme tahtasına çevrilen Türk Milli Eğitiminin tüm olumsuzlukları ilçemizde zirve yapmış durumdadır. Yıllardır “vekil öğretmenlik” gibi ucube bir uygulamayla Silivri’nin geleceği olan çocuklarımızın eğitim hayatıyla oynandığı yetmiyormuşçasına şimdi de yetişmiş yönetim kadrolarıyla oynanmaya başlanmıştır.

Başta ilçemin öğretmen açığını kapatmak olmak üzere ilçedeki eğitimin kalitesini yükseltmek gibi asli görevi olan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu asli görevini bırakmış “Devletin memuru olmak” yerine iktidarın “emir erliğine” soyunarak, kendi meslektaşları olan ama kendileri gibi düşünmediklerine karar verdikleri okul müdürlerini adeta kılıçtan geçirmiştir.

Hak, hukuk, liyakat, ehliyet, bilgi, beceri gibi vasıfları hiçe sayarak ve iktidarın tetikçililiğine soyunarak ilçemizin eğitim hayatını felç etme yarışına girenler şunu iyi bilsin ki yapılan haksızlığın, hukuksuzluğun hesabını vakti geldiğinde kamu vicdanına ve Türk Adaletine vereceklerdir.

İktidar güdümlü bir eğitim sendikasına üye olmayan eğitimcilere bırakın müdürlüğü hayat hakkı tanımayacak kadar gözü dönmüş olanlar sadece eğitim hayatımızı değil toplumsal barışı da sabote ettiklerinin farkında olmalıdırlar.

 “Önce Ülkem, Sonra Partim” felsefesiyle siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Silivri Teşkilatı olarak sendikası, düşüncesi ne olursa olsun iktidarın ve onun işbirlikçilerinin haksız uygulamalarına maruz kalan okul müdürlerinin hak mücadelesinde yanlarında yer alacağımızı başta eğitim camiası olmak üzere Silivri kamuoyuna duyururuz” dedi.