MHP'den Gümüşyaka'ya görkemli açılış

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Başkanlığının organize ettiği Gümüşyaka Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı milletvekili adaylarından Volkan Yılmaz, Ayşe Bıçak ve Mesut Yıldırım'ın katılımlarıyla açıldı.

MHP'den Gümüşyaka'ya görkemli açılış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul 3. Bölge adaylarından Volkan Yılmaz, Ayşe Bıçak ve Mesut Yıldırım’ın da katılım sağladığı seçim irtibat bürosu açılışına MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katılım sağladı. Gümüşyaka Mahalle merkezinde açılan irtibat bürosunun açılışında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz; “Atalarımız 3 hilalli bayrağı 3 kıtada dalgalandırırken, vatanın 8 bin metrekarelik toprağını, ay yıldızımızı hiçe sayanlardan kurtulmaya 24 gün kaldı. Bu aziz milletimin milliyetçi hareket iktidarına kavuşmasına 24 gün kaldı. Kutlu olsun" dedi. Türkyılmaz, MHP olarak hep önce vatan dediklerini vurgulayarak, önce vatandan sonra bu aziz vatan üzerinde yaşayan tüm vatandaşların refahı için muazzam bir program hazırladıklarını kaydetti.

“SANDIK DEMOKRASİNİN İLK DURAĞIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge adaylarından Volkan Yılmaz ise konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi şölende kendilerine güç veren herkese teşekkür etti. Silivri’nin belli bir dönemden beri MHP'ye büyük destek verdiğini ve bu desteğin takdire şayan olduğunu belirten Yılmaz, “Türkiye'nin önünde önemli bir seçim var. Bu seçimde halkın vereceği oylar mutlaka siyasetçiye bir terfie olacaktır. Bu açıdan sandık denetimi demokrasiler için vazgeçilmezdir. Sandık, olmazsa olmazdır. Ancak sandık demokrasinin son durağı değil, ilk durağıdır. Ondan sonra hukukun üstünlüğünü tanıyan devletin hukukla yönetilmek ve hukukla denetlenmek gibi hükümlülüğü vardır. Bugün Türkiye'de maalesef demokrasiyi bir diktatörlükle yolu sandıktan geçen dolandırıcılığa dönüştürmek isteyenler var. Bugün Türkiye'deki tartışmalar öyle akıl tutulmalarıyla sürdürülüyor ki, dünyada gelişmiş demokrasiler Türkiye'ye baktıklarında inanın izleyip gülüyorlar. Ben batıyı görmüş, tanımış birisi olarak Türk demokrasisinin böyle algılanmasından çok büyük ızdırap duyuyorum."


Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, MHP Gümüşyaka Mahalle Teşkilatı seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Yapılan açılış sonrasında, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge adaylarından Volkan Yılmaz, Ayşe Bıçak ve Mesut Yıldırım, Silivri İlçe Teşkilatı ile birlikte Gümüşyaka pazar esnafını ziyaret etti

Ziyarette pazar esnafı ve vatandaşla tek tek selamlaşan vekil adayları kendilerini tanıtarak parti için destek istedi. Gencinden yaşlısına, kadınlardan esnaflara kadar konuştuğu her vatandaşa MHP’yi anlayan vekiller, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm yolunun MHP olduğuna işaret etti.