Esnaflara sabah çorbası

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından Berat Kandili dolayısıyla Pazartesi Pazarı'ndaki esnaflara çorba ikramında bulunuldu.

Esnaflara sabah çorbası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından Berat Kandili münasebetiyle esnaflara sabah çorbası dağıtıldı. Pazartesi Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetimi katıldı. Berat Kandili’nin tüm İslam âlemine, ülkemize ve milletimize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederek duygularını dile getiren Yalçın, “Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak üç ayların müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla Silivrili hemşerilerimize çorba ikramı yaptık. Allah kabul eylesin. Bu vesile ile hemşerilerimizin ve cümle Müslümanların Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Halkımıza, ülkemize, İslam elemine ve tüm dünyaya hayırlar, bereketler, kardeşlik ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Çorba ikramını memnuniyetle kabul eden esnaflar, Yalçın ve beraberindeki ilçe yönetimine ince düşünceleri için teşekkürlerini illetti.