MHP'nin listesi tanıtıldı

MHP Silivri ilçe başkanlığı bu sabah Olta Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıda meclis üyesi adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı.

MHP'nin listesi tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Silivri ilçe başkanlığı bu sabah Olta Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıda meclis üyesi adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı. Toplantıya MHP Silivri ilçe yöneticileri, Belediye Başkan adayı Fatih Kınalı, belediye meclis üyesi adayları ve partililerde katıldı. Toplantının açılış konuşmasını MHP Silivri ilçe başkanı Şenoğlu Türkyılmaz yaptı. Türkyılmaz toplantıya katılım gösterenlere teşekkür ettiği konuşmasında "30 Mart yerel seçimlerine Silivri'de de katılma kararı aldık. Belediye başkan adayını ilk açıklayan siyasi partiyiz. Bazı basın kuruluşlarındaki arkadaşlarımıza defalarca açıklamamıza rağmen hala bir siyasi partinin arka bahçesiymişiz gibi yorumlar yapılıyor. Biz burada belediyeyi kazanmak iddiası ve inancıyla yola çıktık. Partimizin 45 yıllık şanlı şerefli bir geçmişi var. Hiç bir partinin bahçesi olmaya ihtiyacımız yok." dedi. 

Asfalt-Bulgaristan hikayesi
Ardından belediye başkan adayı Fatih Kınalı da bir konuşma yaparak meclis üyesi adayı ve partili arkadaşlarından destek istedi. Kınalı konuşmasında Ak Parti ve CHP'nin seçim politikalarını ve adaylarını da eleştirdi. Silivri'de Ak Parti ve CHP Belediye Başkan adayının Hacıvat Karagöz oyunu oynadıkları benzetmesini yapan Kınalı, "Bu oyunun adı da Asfalt Bulgaristan hikayesidir" dedi.

Ak Parti çatırdadı
Yerel seçim sürecinde ilk kopma ise Ak Parti'de yaşandı. Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi adaylığı için müracaat eden ancak listelerde yer bulamayınca partisinden ayrılma kararı alan Cem Duğan MHP'ye katıldı. Duğan'ın parti üyeliğini yapan ilçe başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ardından Cem Duğan'a MHP rozeti taktı.