Özdoğan: Silivri'nin geleceğini istişareyle belirleyelim

MHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Özdoğan, vatandaşların öneri, şikâyet ve taleplerini daha hızlı ulaştırabilmeleri için 'WhatsApp İletişim Hattı' kurdu. Özdoğan, uygulama sayesinde vatandaşlar ile 7/24 daha hızlı ve kolay iletişim kurarak onlara çözüm sunmak istediklerini ifade etti.

Özdoğan: Silivri'nin geleceğini istişareyle belirleyelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrililere daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren, bunu yaparken de teknolojik gelişmelerden faydalanan MHP Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Özdoğan, “WhatsApp İletişim Hattı” sistemini hayata geçirdi. İsteyen herkesin 0505 582 82 60 numaralı telefona öneri ve taleplerini, karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebileceğini söyleyen Özdoğan, “Nasıl bir Silivri görmek istersiniz? Beraber yönetelim” çağrısında bulundu.

“BİLGİ PAYLAŞINCA GÜZELDİR”
Uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Mesut Özdoğan, “Sevgili Silivri hemşerilerimiz, ortak yaşam alanımız olan Silivri şehir merkezinde, mahallelerimizde ve çevresinde görmek istediğiniz ya da rahatsız olduğunuz sosyal yaşam, ulaşım, istihdam, ticaret, imar, spor, kültür , peyzaj, tarım ve hayvancılık, küçük atölyeler, kadın ve engelli hakları ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi daha katılımcı bir yönetim anlayışı ve Silivri için örnek projelerimize katkı sunmak için bizimle paylaşır mısınız? Silivri için en güzelini düşüncelerimizi paylaşarak bulalım. Bilgi paylaşınca güzeldir. Bugün olduğu gibi yarında Silivri'nin geleceğini istişare ile belirleyelim. Düşüncelerinizi bize Whatsapp İletişim hattı ya da Sosyal Medya Hesaplarımızdan yazın. Whatsapp İletişim Hattı: 0505 582 82 60.”dedi. 
Özdoğan'ın bizzat ilgilendiği ve vatandaşlarla birebir irtibat kurduğu hatta her geçen gün ilgi artıyor. 

Hürhaber/Hazal Başaran