Vatandaştan Türk Telekom isyanı

Ortaköy Merkez Mahallesi Akdamar Sokak sakini Serkan Ergun, Türk Telekom yetkililerinin 1 yıldır ilgisiz kaldığını iddia ettiği kablo sorunuyla ilgili isyanda bulundu.

Vatandaştan Türk Telekom isyanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaköy Merkez Mahallesi Akdamar Sokak sakini Serkan Ergun’un iddiasına göre Türk Telekom yetkilileri yaklaşık 1 yıldır binanın kopan telefon ve internet hattı kablolarına müdahale etmiyor.
 
Kablolar bir senedir yerlerde
Ergun, kendi çekmiş olduğu video ile isyanını dile getirirken, Türk Telekom’a ait hat kablolarının bir senedir yerlerde olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda 20 günden bu yana da evindeki internetin kesik olduğunu söyleyen Ergun, yetkililere defalarca da elektronik posta gönderdiğini ve aradığını ancak herhangi bir ilginin söz konusu olmadığını söyledi.
 
Kimse ilgilenmiyor
Çekmiş olduğu video ile kopan kabloları ve hat kutularını da detaylarıyla gösteren Ergun, sokaktaki kablolar yüzünden bir kadının da düşüp hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Kendisinin yetkililere her ulaştığında çeşitli yerlere elektronik posta göndermesinin söylendiğini ve bu talimatlar doğrultusunda da gerekli başvuruları yaptığını ancak herhangi bir sonuç alamadığını iddia eden Ergun, yetkililerden çözüm bekliyor.

Eyüp Can BALABAN