Piri Mehmet Paşa, Yazar Avcı'yı ağırladı

Silivri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Yazarlar Okullarda Projesi kapsamında Piri Mehmet Paşa İlkokulu Eğitimci Yazar Tuncer Avcı'yı misafir etti.

Piri Mehmet Paşa, Yazar Avcı'yı ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Silivri Yaşar Kemal Sergi salonunda gerçekleştirilen programa, Piri Mehmet Paşa İlkokulunda görevli öğretmenlerin yanı sıra veliler, öğrenciler ve davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Program Okul Müdürü Harun Kazancı’nın konuşmasıyla başladı. Çocuk Edebiyatı alanında pek çok yayınlanmış eseri bulunan yazar Tuncer Avcı son iki yıl içerisinde Piri Mehmet Paşa İlkokulu tarafından ağırlanan 2015-2016 yılının ilk yazarı olmuş oldu.

Eğitimci Yazar Tuncer Avcı, öğrencilerle koyu bir sohbet yaparken bir taraftan da onlara sorular sorarak dikkatlerini topladı. Öğrenci sorularını büyük bir sabırla cevaplayan ve yazarlık serüvenine başlaması, kitaplarının kendisi için anlamını anlatan Avcı, program sonunda çok sayıda öğrenciye kitabını imzaladı. Piri Mehmet Paşa İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencileri kitabın önemini bir kez daha anlayarak etkinlikten ayrıldı.