ABD senatörün kızını konuşuyor

Babası senatörlüğü kazanarak Obama'yı şimdiden köşeye sıkıştırdı. Kızı da yeniden gündeme oturdu.

ABD senatörün kızını konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD’de Ted Kennedy’den boşalan koltuk için yapılan seçimlerde Massachusetts eyaletinden senatör olan cumhuriyetçi Scott Brown’ın kızı Ayla, ABD’nin yüksek reytingli yetenek yarışması American Idol’ın eski finalistlerinden. 

Babasının galibiyeti, ABD basınında Ayla Brown’un da yine gündeme gelmesine neden oldu. Yarışmanın beşinci sezonunda 26 finalistten biri olan 21 yaşındaki Brown, şarkıcılık kariyerini sürdürdü, sitesindeki haberlere göre yakında bir de albümü çıkacak.

Boston College’da okuduğu dönemde de yıldız basketbol oyuncusu olarak ünlenen Ayla, babasının seçim maratonu boyunca kız kardeşi Arianna’yla birlikte göz önünde oldu, destek verdi. Çiçeği burnunda senatörün kızlarına ‘teşekkürü’yse biraz şaşırtıcıydı. Brown, zafer konuşması sırasında kızlarının ‘uygun durumda’ olduğunu söyleyince Ayla Brown’un Facebook hesabı kendisine talip olan erkeklerle dolup taştı. Brown, babası için “Ulusal televizyonda bunu söylediğine inanamıyorum” derken 1058 kişiden arkadaşlık teklifi aldığını, hiçbirine yanıt vermeyeceğini söyledi.

Kızı bir popüler kültür yıldızı olan Scott Brown’un da 1982’de Cosmopolitan dergisinin ‘Amerika’nın en seksi erkeği’ yarışmasını kazandığı ve dergide çıplak pozlarının yayımlandığı ortaya çıkmıştı.