Ak Parti, Kuşculular'ı Yalnız Bırakmadı

AK Parti, Tokat Yeşilyurt Kuşcu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin pikniğine katılarak Kuşculular’ı yalnız bırakmadı.

Ak Parti, Kuşculular'ı Yalnız Bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Tamer Akın ve AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atasoy, Tokat Yeşilyurt Kuşcu Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Ortaköy Millet Bahçe’de düzenlenen pikniğine katıldı. Dernek Başkanı Ömer Geçit’in ev sahipliğinde Silivri’de bulunan Tokat derneklerinin başkan ve yöneticileri, Ortaköy Mahalle Muhtarı Fedai Güzdemir’in de katıldığı piknikte, Kaynarca ve Karakaş dernek yönetimi tarafından imzalanan rehberi de imzaladı. 

KAYNARCA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Piknikte selamlama konuşması yapan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Yöre derneklerinin kültürel gelişimde önemli bir görev üstelendiğini belirten Kaynarca, “Aynı kültürü yaşayan, aynı havayı soluyan hemşehrilerin birlik ve beraberliği için bu tür oluşumlar içinde bulunması, kültürel değerlerin gelecek kuşaklara iletilmesi açısından büyük önem taşıyor. Sizler de bunu başaran bir topluluksunuz. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Meclis çalışmalarına verilen her arada Silivri’de bulunduğunu vurgulayan Kaynarca, “İçinizden biri olarak Ankara’da sesiniz olacağım. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Meclis faaliyetleri tatile girdiğinde sizin aranızda olmaya devam edeceğim” dedi.