Ak parti Türkiye Yeşilay cemiyetini ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Teşkilatı 01-07 Mart Tarihleri arasında kutlanmakta olan Yeşilay Haftası münasebetiyle İlçemiz ‘’ Türkiye Yeşilay Cemiyeti’’ Silivri Başkanlığını ziyaret etti.

Ak parti Türkiye Yeşilay cemiyetini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak parti Silivri İlçe Teşkilatı Çevre Komisyonu Başkanı İslam İbracık’ın    ziyaret ettiği Türkiye Yeşilay Cemiyeti Silivri ilçe Başkanı Mustafa Obay;’’ ‘’Nazik ziyaretiniz ve göndermiş olduğunuz çiçek için size ve nezdinizde İlçe Başkanınız Metin Karakaş’a çok teşekkür ederim’’ dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Çevre Komisyonu Başkanı İslam İbracık’ta; 05.03.1920 Tarihinde ORD. PRF. DR. Mashar Osman UZMAN ve arkadaşları tarafından; İstanbul’da ‘’Hilal-i Ahdar’’ adıyla kurulan 1934 yılında bakanlar kurulu tarafından kamuya yararlı cemiyetler arasında kurulan Yeşilay’ın bugünkü resmi adı ‘’Türkiye Yeşilay Cemiyetidir.

Ak Parti Hükümeti T.A.P.D.K. (Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu) tarafından hazırlanan yönetmeliğin kabul edilmesi ve neticesinde uygulanmaya başlanan yeni tütün ve alkol kullanımı ile ilgili kurallar Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin gerçek kuruluş amacına uygun, ve çok daha çağdaş yeni bir Türkiye’nin oluşturulmasına hizmet edecektir.

Bu uygulamalar neticesinde çok daha sağlıklı yeni genç nesillerin yetişmesine yardımcı olmak ve bu olguyu desteklemek gerçek bir sosyal devlet anlayışının Ak Parti Hükümeti tarafından adım adım gerçekleştirileceğinin de bir örneğidir’’ dedi.