Ak Parti'den Selimpaşa'da Kahvaltılı Toplantı

Ak Parti Silivri İle Teşkilatı kahvaltılı sabah toplantıları kapsamında Selimpaşa Mahalle Teşkilatı ile buluştu.

Ak Parti'den Selimpaşa'da Kahvaltılı Toplantı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları Yalçın Yönet, Dilek Demiral, Filiz Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Atasoy, Turan Kurtarmış yedek Yönetim Kurulu Üyelerinden Bahattin Köklü gerçekleşen toplantıda hazır bulundular.

Toplantıya yoğun bir katılım sağlayan Selimpaşa Mahalle Teşkilatı yaptığı çalışmalar hakkında Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. Mahalle Teşkilatına yerel ve genel siyasetle ilgili bilgiler veren Karakaş, ‘’ Türkiye üzerine oynanan oyunlarda Trabzon merkez seçilir, Silivri’de de oynanan siyasi oyunlarda Selimpaşa merkezdir.  Bu nedenle yaptığınız çalışmaları büyük bir hassasiyetle, siyasi gerginlik ve halkın nazarında olumsuz düşünceler oluşturmadan gerçekleştirmelisiniz. Şu ana kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan ilçe yönetimi ve şahsım adına son derece memnunum. 2011 seçimlerinde zaten birinci parti olduğumuz Selimpaşa Mahallesinde oy oranımızı daha da ilerilere taşıyacağımızdan, sizlerinde bu konuda elinizden geleni fazlasıyla yapacağınızdan hiçbir şüphem yoktur.’’dedi.

Gerçekleşen toplantı sonrası Karakaş ve ekibi Selimpaşa Mahallesinde yapımına devam edilen Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesini ve bu lisenin yolunun İ.B.B. tarafından yapılan asfalt çalışmasını inceledi. İncelemelere katılan Selimpaşa Mahalle Başkanı Mustafa Zorlu; ‘’ mahallemize bu okulu kazandıran Devletimizin ilgili kurumlarına, okulumuzun yolunun asfaltlanmasını sağlayarak, eğitim alacak olan öğrencilerimizin okula ulaşımını kolaylaştıran İ.B.B. Başkanımız Kadir Topbaşa, taleplerimizi İ.B.B. ilgili birimlerine taşıyarak ivedi şekilde çözüm sağlayan, İlçe Başkanımız ve aynı zamanda İ.B.B.Meclis üyesi Metin Karakaşa mahallem halkı adına teşekkür ederim.’’ dedi.