Akparti dernek ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ ve teşkilat üyeleri referendum sonrasında ki teşekkür ziyaretlerine Silivri-Ağrılılar Derneği ve Giresunlular derneğini ziyaret ederek başladı.

Akparti dernek ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ ve ekibi, dernek ziyaretleri esnasında Silivri-Ağrılılar Dernek Başkanı Muhlis ÇİL, Silivri-Giresunlular dernek başkanı Mehmet ARSLAN, Giresunlular derneği kurucu Başkanı Hasan GÜNDOĞDU, dernek yönetimleri ve dernek üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.          

Hem referendum süreci içerisinde yaptığımız ziyaretlerimizdeki sıcak ve samimi ev sahipliğiniz hemde Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftar programlarında oluşan coşkulu ve yoğun katılımınız nedeni ile teşekkür ediyorum diyen Metin KARAKAŞ; Bu yıl ilk defa yaptığımız açık hava iftarları programları ile Silivri’mizde farklı bir geleneği ve insanlarımızın hep bir arada olabileceği  sosyal bir etkinliği başlatmış olduk dedi. 

Bu güzel uygulamayı bundan sonraki yıllarda daha da kapsamlı bir şekilde devam ettirmeyi arzu ediyoruz. Silivrimizde halkımızı aracısız olarak bir araya getiren bu tür organizasyonların tüm partilerimize ve tüm kurumlarımıza örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz. Hızlı şehirleşme süreci içerisinde bizi biz yapan en önemli değerlerimizden biri olan komşuluk ve yardımlaşma kültürü değerlerimizin kaybolmasını engellemek ve var olan komşuluk ilişkilerimizi geliştirmeyi hedeflediğimiz dargın insanlarımızın, birbirlerine merhaba diyebilecekleri, aynı ortamı teneffüs edebilecekleri, güzel bir kaynaşma zemini oluşturmayı arzuladığımız süreç içerisinde 19.000 insanımız ile iftar açtık diyen Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin KARAKAŞ; Tüm siyasi partilerin dışında ülkemizin daha güçlü bir demokratik yapıya sahip olmasına katkı sağlayacak anayasa değişikliklerinin oylandığı referandum sürecindeki desteğiniz ve dernek olarak, Ülkemizin daha çağdaş bir yapı içerisinde daha güçlü olmasının önemini sahiplenişinizden dolayı tüm dernek üyelerinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. 

            Silivri-Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet ARSLAN; Silivri’de kuruluş tarihi olarak en yeni derneklerden biriyiz. Kurulduğumuz günden bu yana bizleri her zaman ziyaret ediyorsunuz. Bu bizleri mutlu ediyor ve  gururlandırıyor. Ben dernek üyelerimiz adına tüm hizmetleriniz için Ak Parti Silivri İlçe Başkanı olarak Size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum dedi.          

             Silivri Ağrılılar Derneği Başkanı Muhlis ÇİL;bizleri herzaman ziyaret etmenizden dolayı son derece mutluyuz.Bu ziyaretiniz de bizleri çok duygulandırdı ve onurlandırdı.Bizler dernek üyeleri olarak Silivri’mize ve Ülkemize hizmet eden tüm yöneticilerimize kapımız herzaman açıktır.Ben dernek üyelerimiz adına tüm hizmetleriniz için Ak Parti Silivri İlçe Başkanı olarak size çok teşekkür ediyorum dedi.Daha sonra dernek üyeleri ile çay içerek, sohpet eden Metin KARAKAŞ ve Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı üyeleri katılımcılarla tek tek vedalaşarak dernek lokalinden ayrıldılar.