Akparti Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplandı

Ak Parti Silivri Gençlik Kolları 12 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Avalon’da düzenlediği Danışma Meclisi’nde bir araya geldi

Akparti Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak parti Silivri Gençlik Kolları teşkilatının organize ettiği programa Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Erkan Kandemir; Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Muş ile Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş katıldı.

Saat 16:00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan Silivri Gençlik Kolları İlçe Danışma Meclisinde, Referandum çalışmalarından oluşan sinevizyon gösterimi yer aldı.

Açılış konuşması için kürsüye çıkan Ak Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Rıfat KUTLU  “24 kasım 2007 yılından itibaren üzerimize tevdi edilen bu kutsal görevi;  “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır”  düsturuyla hareket ederek sürdürmekteyiz.İdrakindeyiz ki; Ak parti’li olmak, dert sahibi olmaktır;  ak partili olmak bağrında bulunduğumuz milleti tarihteki aziz yerine tekrar getirmektir. Bunun için bildik ki;  'bu hedefe gerçekten varmak isteyenler yolları ne kadar sarp ve dikenli olursa olsun, hedeflerine muhakkak ulaşırlar.Biz başka milletler gibi geçmiş kavimlere ait tarih kitaplarından öğrenerek değil, bizzat yaparak ve yaşayarak bugünlere ulaşmış bir milletin torunlarıyız. Sahip olduğumuz kariyer ucuz hesaplarla zedelenmeyecek kadar büyük ve değerlidir.Bu güzel ülkemizin daha aydınlık ve müreffeh yarınlara ulaşabilmesi için fert fert bu taşın altına sadece ellerimizi değil; yüreklerimizi de koyarak yola devam etmeliyiz. Bunun için bizler;  Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Ak Partili gençlere selamlama konuşması yapan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise konuşmasında; Gençler bir ülkenin geleceğidir, dolayısıyla bu gelecek adına şimdiden üstlendiğiniz sorumluluk çok önemlidir, ülkemizin yarınlarını temsil edecek  olan sizler, şimdiden iyi temeller oluşturmalısınız ki ülkemizi var olduğu yerden daha ileriye taşıyabilesiniz dedi. 

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları  İl Başkanı Erkan Kandemir ise Hülyaları, sevdaları, heyecanı olan, temiz, doğru dürüst, eğilmeden, bükülmeden, şahsi hesaplardan uzak yaptığımız siyasetin sadece İstanbul, sadece Türkiye için değil, tüm bu coğrafya için umut olduğunun altını çizdi. Gençlik Kollarını Ak Partinin vicdanı olarak kaydederek, “Sevdamızı, hedeflerimizi hep taze tutarak istikrarla, bıkmadan, tükenmeden yürüyeceğiz.  Biz Gençlik Kollarıyız, yeni başlıyoruz. “Ayağa kalkmak, isyan etmek, bir dertle dertlenmek onurlu bir iştir, dostlarım, Yürüyüşümüz onurlu bir yürüyüştür!” sözleriyle konuşmasına son verdi.