Akparti mitinge 36 otobüsle gitti

Başbakan Erdoğan'ın bugün Kazlıçeşme'de düzenleyeceği referandum mitingine AK Parti Silivri İlçe teşkilatı 36 otobüs kaldırdı.

Akparti mitinge 36 otobüsle gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 15.00’de İstanbul Kazlıçeşme’de miting yapacak.Erdoğan bugün tüm İstanbul’dan referandumda evet isteyecek. Mitinge yüksek düzeyde katılım için haftalardır çalışan ve tüm hazırlıklarını tamamlayan AK Parti İl Teşkilatı miting saatini beklemek üzere miting alanına hareket etti.İstanbul’da yapılacak mitingine Silivri bölgesi damgasını vuracak. Silivri AK Parti İlçe,köy,mahalle teşkilatları miting için seferber oldular. Akparti Silivri İlçe Başkanlığı 36 otobüs ve 1500’den fazla kişiyle mitinge çıkarma yapacak

 

Başbakan Erdoğan’ın mitinginin büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan ilçe Başkanı Metin Karakaş, Erdoğan’ın önemli bilgiler vereceğini, herkesin bu mitingi takip etmesi gerektiğini dile getirdi. Karakaş, “İmkan olsaydı bütün Silivri’yi götürebilseydik.Sizin aracılığınızla tüm bize gönül vermiş ,Akparti’ye gönül vermiş partili arkadaşlarımın ve Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kadir gecelerini tebrik ediyorum.”dedi.