Akparti Sevgililer gününü unutmadı

Ak Parti Silivri İlçe teşkilatı Sevgililer Gününde bir yastıkta kırk yılını tamamlamış çiftlere evlerinde ziyaretlerde bulunarak aynı zamanda Silivri Sahilinde de gül dağıttılar.

Akparti Sevgililer gününü unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Programa Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcıları Filiz Güler, Dilek Demiral, Naif Yıldızlar, Necati Gidici, Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve Kadın kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar katıldı. 

Atatürk Meydanından başlayan program  Kazım Koyuncu yürüyüş yolunda devam ederek, eski festival alanında son buldu. Çiftler gül takdiminden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.Daha sonra programın ikinci ayağı olan, bir yastıkta kırk yılını tamamlamış dört çiftin evlerinde ziyaretine geçildi.

 

Duygulu ve sıcak anların yaşandığı ziyaretlerde,Hatice-Yasin Tuzlu, Zeynep-Sami Gövce, Fatma-Yılmaz Ağbaş, Saltanat-Celil Yaşar, Lütfü-Fatma Erdoğdu, çiftleri ziyaret edildi. Karakaş ; ‘’ Toplumumuzun yapı taşları olan aile kurumlarınızı uzun yıllar birlikte ayakta tutmanız takdir edilesi bir durum. Kırk yılı aşkın süredir bir yastığa baş koyduğunuzu düşünmek bizleri duygulandırıyor. Birlikteliğinizin bir kırk yıl daha devam etmesini canı gönülden dilerim.’’ dedi.