Akpartili gençler Beyaz gezi Programına katıldı

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin hizmetlerini yerinde tanıtma amaçlı düzenlediği Beyaz Gezi programına katıldı

Akpartili gençler Beyaz gezi Programına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri İlçe Gençlik kolları Başkanı Rıfat Kutlu ve teşkilatının düzenlediği programa gençlerin ilgisi yoğundu.İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan yardımcısı Dilek Demiral, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Yaşar, otobüsün yanına gelerek katılımcıları uğurladı. Otobüs hareket etmeden önce küçük bir konuşma yapan Karakaş; ‘’ İ.B.B. Meclis üyesi olmam asabiyle bilmekteyim ki İstanbul’un Dünya kenti olduğu bilincini her zaman ön planda tuttuk. İ.B.B. Başkanımız Kadir Topbaş’la beraber İstanbul için büyük bir azimle çalışılmaktayız. Bu gün gerçekleştireceğiniz bu gezide yapılan hizmetleri yerinde görmenize imkan sağlayacaktır.’’ dedi. 

Gezinin ilk durağı İstanbul’un Bölge ve Çevre Planlarının yapıldığı,İstanbul Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi oldu. Rehberler eşliğinde gezilen merkezde, sinevizyon gösterimi de yapılarak katılımcılara merkez hakkında bilgiler verildi.Daha sonra; 60.000 metrekareyle dünyanın, en geniş alana kurulmuş müze olma özelliğini taşıyan, Türkiye’deki çeşitli yapıtların ve tarihi eserlerin maketlerinin sergilendiği Miniatürk diğer bir adıyla Minyatürk Türkiye Park ziyaret edildi.Miniatürk’ten sonra , ‘’Panorama 1453 Fetih Müzesi’’ziyaret edildi. Müzenin panoramik olması dolayısıyla, İstanbul’un fethine tanıklık edermişçesine büyük bir heyecan yaşayan gençler aynı zamanda duygulu anlarda yaşadı.Son durak olarak, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük lojistik destek merkezi olan, eski Halkalı çöplüğü üzerine inşa edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi de ziyaret edilerek, rehberler eşliğinde burada da bilgilendirme yapıldı.