Akpartili kadınlar yaşlıları unutmadı

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği huzur evi ziyaretleri programı kapsamında Selimpaşa ve Çanta Mahallelerinde bulunan huzur evindeydi

Akpartili kadınlar yaşlıları unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri Kadın Kolları  Başkanı Elif Koryürek ve ekibinin tam kadro katıldığı ziyarette, Kadın Kollarına, Ak Parti meclis Üyeleri Tamer Şişman, Osman Umuç ve Lütfü Vardar da eşlik etti.

Ziyaretlerin her ay devam edeceğini söyleyen Kadın Kolları Başkanı Koryürek;’’ Ülkemizin geleceği için çalışırken, aynı zaman da geçmişimizin yapı taşları olan ihtiyarlarımızı unutmamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ziyaretlerimizde huzur evi sakinlerinin gözlerindeki mutluluğu görmek bizleri son derece sevindiriyor. Burada yaşayan ihtiyarlarımız artık bizleri o kadar benimsediler ki en son kaç gün önce geldiğimizi bile söylüyorlar. Hatta, iki üç gün geciktiniz diye sitem edenler bile oluyor. Bu, rutin hale getirdiğimiz ziyaretlerden dolayı, aramızda bir gönül bağı kurulduğunu gösteriyor. Onların yalnızlığını paylaşmak bizler için büyük mutluluk.’’ diyerek, İmkanı olan herkesin, bu gibi ziyaretlerde bulunması gerektiğinin de altını çizdi.