Aydın: 'İncirlik Üssü ABD'ye kapatılsın'

Vatan Partisi Silivri İlçe Örgütü adına Başkan Latif Aydın imzası ile yapılan yazılı açıklamada, İncirlik Üssü'nün 15 Temmuz darbe girişimine yataklık ettiği vurgusu yapılırken, İncirlik Üssü'nün ABD'ye kapatılması yönünde başlatılan kampanyaya vatandaşlardan da destek istendi.

Aydın: 'İncirlik Üssü ABD'ye kapatılsın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Silivri İlçe Örgütü adına Başkan Latif Aydın imzalı olarak yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde:

Bölücü PKK örgütüne ve Fetullahçı terör örgütüne karşı devletçe ve milletçe büyük bir mücadele içindeyiz. Vatan savaşı veriyoruz.

Terör örgütlerinin arkasında ABD ve İsrail vardır.

Vatan toprağı olan İNCİRLİK üssünden kalkan ABD uçakları Mehmetçiğimize ve Polisimize kurşun sıkan terör örgütlerine sınır boylarımızda PKK’yı desteklemek için namlularını TÜRKİYE’ye çevirmiş bulunuyor.

15 Temmuz ABD Fetullahçı darbe kalkışması gecesi milletimize kurşun sıkmaktan çekinmeyen FETÖ’ye İNCİRLİK ÜSSÜ yataklık etmiştir.

ABD 1’inci Körfez Savaşı ve sonrasında başta IRAK, MISIR, SURİYE ve TÜRKİYE olmak üzere milyonlarca insanın ölümünden sorumludur.

İNCİRLİK ÜSSÜ Türkiye’nin güvenliğine hizmet etmiyor, hükümet vatan toprağımızda Türkiye’ye karşı müdahale ve saldırı üssü bulunmasına izin vermektedir.

Vatan bütünlüğümüze güvenliğimize yönelen silahlı tehdidi görmezden gelemeyiz.

Her tehdit ancak bir gerçeklik olarak saptandığı zaman bertaraf edilebilir. Bölücü ve yobaz terörüne son vermek için İncirlik Üssü ABD’ye kapatılmalıdır.

Türk Silahlı Kuvvetleri vatan toprağımız olan İncirlik Üssü’nü denetim altına almalıdır. Bölücü teröre karşı en etkili siyaset komşularımızla iş birliği ve Asya ülkeleri ile dayanışmadır.

İncirlik Üssü’nün ABD uçaklarına kapatılması sürecinde bu ülkelerin dayanışması ve desteği sağlanmalıdır.

Hükümetten talep ediyoruz, İncirlik Üssü derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınsın.

İncirlik Üssü ABD uçaklarına kapatılsın Vatan Partisi olarak sonuç alana kadar mücadelemiz sürecektir.

Bütün vatandaşlarımızı İncirlik Üssü ABD uçaklarına kapatılsın kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.

ABD kendi yaptığı planlar içerisinde yok olacaktır.