Babuşcu Ve Topbaş, Hazıroğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş, Silivri Özel Hayat Hastanesi'nde tedavisi süren AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Hazıroğlu'nu ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı

Babuşcu Ve Topbaş, Hazıroğlu'nu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, aynı gün içinde 2. kez Silivri’ye gelerek Özel Hayat Hastanesi’nde tedavisi süren AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Hazıroğlu’nu ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 7 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 17.00’de Hazıroğlu’nu hasta yatağında ziyaret eden Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile hastane kafeteryasında görüştü. Yaklaşık 1,5 saat hastanede kalan Babuşcu, daha sonra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

KADİR TOPBAŞ DA ZİYARET ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş da aynı gün saat 19.00’da, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol ile birlikte Silivri Özel Hayat Hastanesi’nde tedavisi süren AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Hazıroğlu’nu ziyaret etti. Doktorlardan ve aileden sağlık durumu hakkında bilgi alan Topbaş, ilçeden tekrar hastaneye dönen Babuşcu ile buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş ile birlikte Fener Köyü’ne geçen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, programın ardından hastaneye bir kez daha uğradı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, yaklaşık 4 saat ilçede ve hastanede bulundu.